Nepřijímám žádné nové dosud neregistrované pacienty!!!

Vladimír Pokorný
Praktický lékař stomatolog s laborat.

U oblouku 501/5, Ostrava 70800

• V

Velmi si vážím toho, že je pan Pokorný mým zubařem, je opravdový profesionál s lidským přístupem. Vždy vše srozumitelně vysvětlí, je pečlivý, trpělivý a má neuvěřitelně jemnou a precizní ruku.

Velké díky patří i milé sestřičce, která se o pacienty stará s úsměvem a vždy pomůže navodit příjemnou atmosféru. Je vidět, že jsou skvělý tým, který to dělá srdcem.

Takhle má vypadat moderní a lidská stomatologie! Děkuji za skvělou péči!

• jiné místo Jiný  •

• Nejlepší zubař, jakého jsem si mohla přát! Díky němu, se už nebojím bolesti a tak chodím na pravidelné kontroly. Je pečlivý, vždy milý a usměvavý, přesný co se času objednání týče, trpělivý a umí pacientovi naslouchat. A sestřičku má také velmi příjemnou. Já ani mamka by jsme neměnily.

• Praktický lékař stomatolog s laborat.  •

• Pan doktor je anděl. Hodný, ochotný, příjemný, vstřícný, pečlivý, ohleduplný, komunikativní. To samé platí o sestřičce.

• Nejlepší zubař jakého jsem kdy potkala, velmi pečlivý a chápavý :-), chodím k něj již od dětství a jsem vždy byla spokojená... Velmi se snažil aby to pro mě bylo co nejméně bolestivé. Doporučuji...

• Skvělý a přátelský přístup, profesionální péče, vždy citlivý k pacientům. Milá a příjemná i sestřička. Pro vystresovaného pacienta to nejlepší ošetření jaké si můžeme přát!

• Pečlivý, velice milý a jemný. Výborný. Sen každého trpícího. Děkuji pane doktore ....................

• První zubař, kterého se nebojím, chodím k němu od jeho počátků v Porubě. Milý, příjemný, šetrný, prostě skvělý.

• Nejlepší lékař jakého jsem kdy poznala. Vždy dobře naladěn a velice ochotný. Pokaždé řekne, co bude provádět a objasní příčinu vašeho problému. Dokonce i trhání zubu je s ním zábava.

• Vždy vyjde vstříc, co se termínu a ochoty týče.Specialista ve svém oboru. Má nevídaně citlivý přístup k pacientovi, trpělivost mu naslouchat a vysvětlit mu možnosti a detailně i následný postup zákroku.Sestra také velice příjemná.

• Vynikající zubař i sestra - skvělý přístup