• R

Neochotná ani odpísať ako pardubický doktori možná je dobrá doktorka ,ale neochotná a myslí si že je primarka

• jiné místo Jiný  •

Moc hodná a příjemná paní doktorka. Svědomitá. Jsem ráda její pacientkou.

• Poliklinika Rokycanova Jiný  •

Hodná paní doktorka i sestřička. Vše vysvětlí, co dělá a proč. Dokonce se podělí i o to, co člověku našli a co to pro něj znamená, to dneska u lékaře aby jeden pohledal. Jediné mínus bylo, že jsme v čekárně byly 4 a všichni objednaní na jeden čas. Rozumím že někdo občas odřekne, tak že tam mají "záložního pacienta", ale už jsem zažil u jiných doktorů, kteří takto objednávají, že jsem čekal i 4 hodiny než jsem přišel na řadu, ačkoliv jsem byl objednaný. Tady se to naštěstí nestalo, asi proto že jsem šel na řadu první, protože jsem přišel jsem o 10 minut dříve než ostatní.

• Poliklinika Rokycanova Jiný  •

• Pani doktorka je mila ochotna vse vysvetli presto ze je mlada je velice inteligentni k pacientum mela jsem velky strach ale vse ze me spadlo kdyz na me promluvila jsem ji nesmirrne vdecna za lidsky pristup

• Paní doktorka a sestra jsou velmi příjemné a vstřícné. S paní doktorkou jsem velice spokojená, o pacienta se opravdu zajímá a řeší problémy. Soucítí s pacientem. Nemohu si na nic stěžovat!

• Hodnotím velice kladně přístup paní doktorky a sestřičky. Jsem naprosto spokojená, je to nejochotnější lékařka, s kterou jsem se setkala. Velmi mi pomohla v léčbě štítné žlázy a proto jí moc děkuji a všem ji 100 % doporučuji. Puhlovská M.

• Já se tam cítím dobře. Chodím tam asi 4 roky. A vždycky jsem byla s přístupem spokojená. Doktorka ví co dělá a je to i poznat.

• Paní doktorka má zlaté srdce! Svou práci dělá neuvěřitelně pečlivě, zodpovědně a s úsměvem. Pokud máte dotaz, nebojte se zeptat. Vše vysvětlí srozumitelně a poradí co bude nejlepší. Mě například zachránila život, protože odhalila rakovinu štítné žlázy včas. Zařídila mi rychlou operaci a následnou chemoterapii, takže dnes jsem zdravá. Ani nevím, jak moc jí poděkovat. Kolik lékařů dělá svou práci s lidským přístupem a pečlivě? Paní doktorka Krejčí rozhodně ano. Nesmím zapomenout na milou sestřičku, která vždy potěší úsměvem a vřelým slovem. Jak doktory nevyhledávám, tak sem chodím ráda. Děkuji Vám za vše....paní doktorko! Táňa

• paní doktorka je vždy vstřícná,vše vysvětlí,nemlží a jedná na rovinu.Objevila mi jen náhodou rakovinu po téměř celém těle,samozřejmě bez příznaků.Potom šlo vše rychle a díky doktorům v Praze jsem dnes v poho,ale po psychycké stránce jsem v poho ,jen díky paní doktorce.Zlatá :) :)
    Petra

• Na endokrinologii jsem byla odeslána od diabetologa. Sestra byla velice příjemná, vše mi vysvětlila. Paní doktorka také velice příjemná. Paní doktorka mě vyšetřila a vše podrobně a srozumitelně vysvětlila. Navrhla další postup a o všem mě informovala. Jsem s přístupem této lékařky velice spokojená. Z.P.