MUDr. Radim Horák:

Praxe:
Od roku 1994 působí MUDr. Radim Horák v Ústřední vojenské nemocnici na oddělení obličejové, čelistní a plastické chirurgie, nyní po sloučení na ortopedii, traumatologii a rekonstrukční chirurgii.

Atestace:
Atestace I. stupně v oboru stomatologie
Atestace II. stupně (specializační) z ústní, čelistní a obličejové chirurgie

Členství v odborných společnostech:

MUDr. Radim Horák je členem České společnosti maxilofaciální chirurgie, České stomatochirurgické společnosti a členem Implantologického klubu ČR.

Vzdělání:
MUDr. Radim Horák absolvoval Lékařskou fakultu UK v Hradci Králové, obor stomatologie.

Odborné stáže:
Švýcarsko, Německo, USA

Praktický zubní lékař se specializací: Stomatochirurgie
Více O mně

Pod Marjánkou 12/1906, Praha 169 00

Poliklinika pod Marjánkou

Poliklinika pod Marjánkou 1906/12, Praha 169 00

• I

Pana doktora znám přes 12 let. Velká spokojenost. Precizní práce.

• Poliklinika pod Marjánkou Jiný  •

• H

Vše proběhlo dobře, výsledek velmi dobrý, na konec spokojenost

• VICTORIA - DENT, s.r.o. implantáty  •

Pan Mudr. Radim Horák je vynikající, zkušený stomatochirurg. Na klinice GHC mně provedli komplikovanou extrakci zubů v zánětu, na kterou si předchozí lékař netroufal. Následně zavedl bez problémů implantáty Straumann, které již dva roky fungují k mé plné spokojenosti. Implantáty jsou kvalitní a vyplatí se, i když je cena o něco vyšší. Pana doktora, i tým sester v GHC, mohu všem jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

• S

Jako velkého profesionála hodnotím pana Mudr. Radima Horáka, na základě osobní zkušenosti s komplikovanými extrakcemi zubů moudrosti. Samotný zákrok v lokální anestezii nebyl jednoduchý, ale vše mi bylo laicky a srozumitelně vysvětleno, včetně následné péče. Mám důvěru v jeho praxi a znalost v oboru stomatochirurgie. Bez váhání bych ho doporučila všem, koho čeká podobný zákrok. Pan doktor je velký znalec, svojským humorem a bez zbytečných emocí vysvětlí, co bude v křesle následovat. Ve své ordinaci mě přesvědčil, že jsem se svěřila do dobrých rukou. V případě potřeby, bych ho do budoucna určitě znovu oslovila. Velké díky patří i sestře za skvělou a pohotovou asistenci, vše bez výhrad.

• Poliklinika pod Marjánkou Jiný  •

• D

Pan doktor Horák je mým ošetřujícím lékařem téměř 20 let. Je to kolega na kterého se vyplatí občas i počkat. Všechny nejlepší zuby co mám, jsou implantáty právě od něho. S jeho ošetřeními jsem celých těch 20 let byl vždy naprosto spokojen (a ani jednou mě nenapadlo jít k někomu jinému = moje reakce na jiné reference). Též moje 86 letá matka, kterou má v péči, dodnes bez problémů kouše a díky zubům i dobře vypadá ( pokud je má nasazené :).
    MUDr. Horáka mohu jen doporučit.
    MUDr. Miroslav Krejča Ph.D.

• VICTORIA - DENT, s.r.o. implantáty  •

• Pan doktor mi trhal osmičku v ordinaci “Hodní zubaři”. Už na začátku pan doktor na mě neudělal dobrý dojem, jelikož dorazil o víc než hodinu později. Celé trhání byl špatný zážitek. Pan doktor neměl ani rukavice!!! Celý zákrok byl bolestivý. Po pár dnech jsem musela opět k zubaři, jelikož se mi tam dostal zánět. K panu doktorovi už nikdy víc!

• jiné místo Vytrhnutí osmičky  •

• mam od pana doktora Horaka dva implantaty a 8 let spokojenost, vybral jsem cenove stredni cestu , svycarske implantaty

• Pan doktor mi provedl rekonstrukci celé horní bezzubé čelisti. Vzhledem ktomu, že nabídka kosti byla velice malá , jsem uspěla až u tohoto stomatologa. s implantáty jsem velice spokojema, jím vše, bez omezení a mám pocit jako by mi narostli třetí zuby.
    Panu Mudr Horákovi velké díky. Je to výborný , profesionální stomatochirurg.
    Všem doporučuji..

• po 3 letech u pana doktora mi to nedalo a nechal jsem se vyšetřit jinde a měl jsem 8!!! kazů (mezizubní a pod plombou) - pan doktor mi nikdy neudělal rentgen a bez rentgenu se tyto kazy prostě nedají zjistit. Měl jsem ho za profesionála a takhle to dopadlo. Nedoporučuji.

• Vynikající stomatochirurg. Implantát mi umožňuje jíst bez problému i zeleninové saláty. Vyřešil můj problém k naprosté spokojenosti.MUDrJ.Dohnalová.