Martin Šedivý
Ordinace gynekologie

Masná 188/5, Děčín 405 02

• B

Gynekolog jak má být. Slušný, ohleduplný. Z mé strany jen samé klady. Prostě správný lékař jak má být.

• Ordinace gynekologie Jiný  •

• Pan doktor Šedivý je skvělý doktor a pro mě na vysoké úrovni. Moc se líbí jeho jednání, přístup a zájem o jeho pacientky. Je vždy příjemný a opravdu dbá na zdraví svých pacientek. Nechtěla bychtěla bych už jiného gynekologa. Moc mi pomohl a po rozhodnutí, že musím bohužel podstoupit konizaci byl takový frajer, že odrodil paní s císařem a pak si vzal do svých rukou mě i když to mohl odoperovat jiný doktor. Moc si ho vážím jako doktora i člověka, který svou práci odvádí jako jeden z mála doktorů na výbornou.

• MUDr. Martin Šedivý je úžasný doktor a výborný operatér.Jeho jméno má v Děčíně váhu . Ostatní lékaři a pacientky si ho váží . Bylo mi ctí pane doktore Vás poznat . Vyslovuji Vám veliké děkuji a přeji do budoucna Vám i sestřičce pevné zdraví a hodně moc úspěchů -
    S úctou Miroslava Pokorná

• Doktor je velice příjemný, schopný, sympatický...nikdy jsem s ním neměla žádný problém...

• Pan doktor Šedivý je moc hodný doktor.
    V září mi odrodil syna, chci mu moc poděkovat za pohodový průběh porodu.
    Vždy byl ochotný a pohodový a člověka zbytečně nestresoval a tím mi hodně pomohl.
    Podle mého jeden z nejlepších :))

• Pan doktor je velice příjemný a hlavně pečlivý SUPER gynekolog. Jsem velmi spokojena s jeho odbornými znalostmi a milým přístupem k pacientkám.

Super doktor, při mé nepříjemné situaci byl tak v pohodě,že mě uklidnil jako ještě nikdo jiný. Jsem moooooc ráda, že chodím právě k němu. Děkuji, že tady jste.

• Je to opravdu PAN DOKTOR! Jsen s ním maximálně spokojená a neměnila bych!

• Takových lékařů zde mýt víc.Moc hodný.Pan doktor z velkým P.Svému jménu dělá čest.

• Příjemný, usmívající, vše vysvětlí, žádný náfuka, dá se sním mluvit.