Jiřina Morávková
Gastroenterologická ambulance

Májová 19, Cheb 35002

• S

Dneska jsem byl na kolonoskopii u paní doktorky mohu říct že jsem větší strach životě neměl z ničeho jako kolonoskopii nechal jsem si dát rajský plyn a inekci a mohu všem co se boji neboj tě se je to úplně nebolestivé doktora a sestřička vás krásně uklidní a dají do klidné pohody jen to chce opravdu pečlivou přípravu za mě paní doktorka a sestra na správným místě a moc děkuji

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

Moje maminka podstoupila u paní doktorky dosti náročnou kolonoskopii. K jejímu zvládnutí jí zcela jistě pomohl lidský a empatický přístup jak MUDr. Morávkové i zdravotní sestřičky. Děkuji.

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

Profesionální,ale lidský přístup,i přes mé obavy z kolonoskopie jsme to společně zvládli, doporučuji nepodcenit přípravu, příště budu mnohem klidnější.Za mně palec nahoru a paní Doktorce i sestřičce děkuji a přeji ještě spoustu spokojených pacientů a hodně pracovních úspěchů. Všem klientům držím palce, ať vyšetření dopadne dobře a nebojte se,dá se to zvládnout.

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

Paní doktorka je milá, profesionální, chápavá, lidská. Jedním slovem skvělá. Chodím k ní řadu let a modlím se aby neodešla do důchodu.

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

Dnes jsem podstoupil gastroskopicke vyšetření a před nějakým časem koloskopii u paní doktorky Morávkové, mohu všem doporučit.. Její profesionální a lidský přístup je úžasný, byl jsem v obou případech nad míru spokojen...

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

Tomuto vyšetření jsem se dlouho vyhýbala a když už jsem se rozhodla, jsem šťastná, že mi známá doporučila paní doktorku Morávkovou. Paní doktorka byla milá, lidská a vše mi pěkně vysvětlila. Spadl ze mě strach a ostych. Sestřička byla taky milá. Oběma moc děkuji.

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

Po dlouhé době správné rozhodnutí. Perfektně vysvětleno a provedeno. Přístup paní doktorky a sestřičky 100%.

• Gastroenterologická ambulance Jiný  •

• Dnes jsem byla vyšetřena na Kolonoskopii u Mudr Morávkové.Paní doktorka se sestrou jsou úžasné,nic jsem necítila,žádná bolest.. Všem co zvažují podstoupit tento zákrok doporučuji.Opravdu se není čeho obávat.
    za mně *****

• Gastroenterologická ambulance kolonoskopie  •

• Profesionální přístup Sestřičky i paní doktorky Morávkové. Příjemné prosřtředí a zdravotnické služby na té nejvyšší úrovni. Doporučuji úplně všem ať jste odkudkoliv. K pěti hvězdičkám přidávám ještě dalších pět ☆☆☆☆☆.

• Gastroenterologická ambulance  •

• Prodelal jsem jiz drive a jinde toto neprijemne vysetreni ale takovy profesionalni a predevsim lidsky pristup to uz je velice ojedinele.Pani doktorka a sestricka jsou odbornici ,kteri se pacientum venuji s velkou peci . Vice takovych ,to by ceske zdravotnictvi bylo opet na vysi.Dekuji.
    V.Sestak.

• Gastroenterologická ambulance Kolonoskopie  •