MUDr. Jiřina Mikulášková

Pediatr · Více o specializacích

Prostějov 1 adresa

Jiřina Mikulášková
Praktický lékař pro děti a dorost

Mathonova 10, Prostějov 79601

• K paní doktorce chodí dcera druhým rokem....., velice lituji let předešlých, kdy lékařům na zdraví dcery nezáleželo, ba se i podepsaly na zhoršení jejího zdravotního stavu..... Nyní jsme velice spokojeni, paní doktorka je úžasná profesionálka s lidským přístupem a srdíčkem na pravém místě........ Velice svědomitá, ochotná a vstřícná ku pomoci....Je velice málo takových lékařů na "pravém místě", které si získají jak svoje "malé" pacienty, tak svým přístupem důvěru i vděk rodičů....... Paní doktorko, DĚKUJEME!!!!!

• Je to lékařka na svém místě.Velice hodná, a je vidět že své povolání dělá s láskou a oddaností své profesi.Lepší dětskou lékařku asi nenajdete.

• Velice milá, ochotná a pečlivá paní doktorka. Jsme s ní nad míru spokojeni :)

• VELMI OCHOTNÁ PANÍ DOKTORKA, VŽDY MILÁ A USMĚVAVÁ, MOJE DCERA JI ZBOŽNUJE, NAVÍC VELMI PEČLIVÁ A VZDĚLANÁ. sESTŘIČKA JE TAKY SUPER.

• Opravdu velmi dobrá doktorka.

• Vždy dokáže pomoci. Hodnější a odbornější lékařku, která má svou práci ráda si nedokážeme představit !!!!

• Je to ta nejlepší doktorka jakou znám,chodila jsem k ní jako dítě a teď k ní chodím se svým 6 týdnů nedonošeným chlapečkem.Nikdy bych ji neměnila,neboť je starostlivá,pečlivá a vždy rozesmátá.Nikdy se mi nestalo,že by něco podcenila nebo zanedbala,ba naopak vše raději zkontruje dvakrát,aby si byla jistá.Navíc má i velice příjemnou a ochotnou sestřičku.Taky je velice simpatická a ochotná.Všem tyto dvě úžasné ženy doporučuji.Za vše Vám paní doktorko moc děkuji.
    Václavková

• Pani doktorka je opravdu nejlepsi detska dr. siroko daleko. S detmi to umi, je k nim nezna a deti ji maji rady. navic je velmi pecliva a chytra, porad se vzdelava. Nedavno dokonce o ni vysel clanek v novinach - prisla na vzacnou nemoc, na kterou neprisli specialiste v oboru. Nechapu, jak nekdo muze napsat ze je povysena a ze neco zanedbala, to mi opravdu k ni nesedi. Pani dr. byla mou doktorkou a ted tam chdoim ja s miminek, ikdyz jsem z Olomouce, za tu cestu mi to rozhodne stoji!

• Velmi dobrá a vždy ochotná dětská lékařka.Velmi pečlivá a svědomitá.Nikdy v životě se mi nestalo že by paní doktorka něco u mých dětí zanedbala ( mám 3 děti : 20 , 18, 13 let...takže mohu posoudit léčebné metody za tu dobu co k ní chodím ).Obdiv patří i "nové" sestře. Ve srovnání s tou "starou" je to jako nebe a dudy. Tahle sestřička Hanka je ochotná, milá a také velmi pečlivá. Ať už při telefonickém a nebo osobním kontaktu se snaží vždy vyhovět.Dokonce i ordinace zata léta prošla značnou změnou.Když to shrnu do jedné věty: Obě jsou ty nejlepší a nejpečlivější !!!Škoda že neléčí i dospělé, hned bych k nim přešla!!!

• K paní doktorce jsem se dostala přes doporučení kamarádky, která měla tu čest mít paní doktorku jako přednášející profesorku na Středí zdravotnické škole. Tehdy mi řekla, že je vzdělaná a ví, o čem mluví, nepředepisuje jen paraleny, ale léčí a mluví s lidmi česky a ne pololatinskou hatmatilkou, které obyčejný člověk nerozumí. Řekla, že se neustále vzdělává a navštěvuje spoustu seminářů, aby nic neonechala náhodě a že má k dětem moc hezký přístup. Moje dcerka už bude mít pět let a já všem nastávajícím maminkám doporučuji jen tuhle doktorku. Má děti ráda a je stále v dobré náladě. Nevěřím tady nikomu, kdo tvrdí, že se chová povýšeně, to ten, co to píše musel mít špatný den a ve všem vidět jen útok a třeba to bylo pouze doporučení pro rodiče, co možná dělali něco špatně a vzali si to osobně, bohužel ale pro ně. Také se musím ohradit proti tomu kouření, nezažila jsem nikdy nic podobného, ba naopak vždy i když jsem přišla na poslední chvíli, ochotně a bez řečí mi malou ošetřila, a musím dodat, že její pracovní doba je snad každé pondělí a úterý alespoň dvěmi hodinami překračována a nikdy nikoho neodmítla. Prostě tahle doktorka je nejlepší ze všech v celém Prostějově!