Eva Sikorová
Ordinace praktického lékaře

Jarošova 8A, Znojmo 66902

• Já rozhodně nedoporučuji. Nikdy mi s ničím reálně nepomohla, dělá ji problém poslat člověka na odborné vyšetření a s podezřením na slepák mi řekla, ať jdu dom a KDYŽTAK si zavolám rychlou. Naprosto neprofesionální přístup, nulová empatie. Nechápu, že takový člověk má doktorát..

• Ordinace praktického lékaře Jiný  •

• S návštěvami této lékařky nejsem vůbec spokojená.Paní doktorka má laxní přístup,casto chybující a stanovuje nepravdivé diagnozy,což mi nepřijde normální.Nema zájem pacienta poslat na odborné vyšetření a vše řeší sama,často opět chybne.Nedoporucuji tuto lékařku!

• Ordinace praktického lékaře  •

• Veliká spokojenost, lidský přístup a profesionální vyšetření .)

• Chodím k paní doktorce už dost dlouho.Je vždy příjemná a milá i se sestřičkou.

• nemám sebemenších připomínek k přístupu paní doktorky k pacientům a léčbě. Vřele ji doporučuji.

• Bohužel ve srovnání léčení paní doktorky Sikorové a jiného praktického lékaře je její přístup velmi laxní, chybující a je pro ni problém řádně pacienta vyšetřit či poslat jej na odborné vyšetření. Diagnózu stanoví chybně- i v okamžiku, kdy jiný lékař již správnou diagnózu stanoví na základě pouhého poslechnutí, předepisuje léky bez vyčkání na výsledky vyšetření (když už Vás na nějaké pošle). Sama k ní naštěstí nechodím a neteř, která bohužel ano, to odnesla vážnou nemocí a bude se dlouho léčit z důvodu zanedbání prvotního vyšetření této lékařky a zbytečném polykání nevhodných antibiotik.

• Velice ochotná,přívětivá má citlivý přístup k pacientům.

• Vynikající doktorka s příjemným přístupem a odborností. Sestřička je také skvělá a příjemná. Způsob objednání je vynikající, málo který doktor to dnes praktikuje a opravdu to funguje. Moc pěkná ordinace s možností parkování. Kamera v čekárně taky super. Mohu jen doporučit.

• S MUDr. Sikorovou nejsem vůbec spokojený. Jako lékařka je neschopná, nemá snahu dále pacienta odkázat na další vyšetření. Předepisuje stále stejné léky. Komunikace s lékařkou je špatná, proto ji nikomu nedoporučuji. Hlavní je pro ni si vybrat poplatek 30 Kč.

• perfektní přístup i komunikace