Porovnejte lékaře: gynekolog Letohrad
SdíletSledovat MUDr. Slezáková Jiřina
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
ideální paní doktorka, solidní, spolehlivá, zodpovědná, příjemná
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka je nejlepší gynekoložka v širokém okolí,jsem moc ráda že k ní chodím.Je ochotná a hlavně vnímavá ke každé pacientce,určitě bych neměnila.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Jsem nadmíru spokojená s péčí paní doktorky. V takové kvalitě bych ji jinde nenašla. I když jsem se přestěhovala do Prahy, v její ordinaci jsem zůstala.
Děkuji za vše a hlavně za krásné miminko.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Nejlepší doktorka, i když bydlím v jiném městě a docela daleko k jinému gyn. bych nešla, i kdybych ho měla u baráku. Nejvyšší spokojenost:-)
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Myslím si, že paní doktorka je člověk na svém místě a to jak ve své profesionalitě, tak hlavně v lidskosti,díky které k ní velmi ráda chodím a vždy si máme co říci. Děkuji za ni a přeji jí a celé její rodince jen to nejlepší.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Myslím, že tu vše bylo již napsáno, asi není co dodat. Je prostě jednička jak profesně, tak i lidsky. Jsem moc ráda, že k ní mohu chodit. Jen sestřička by mé hodnocení maličko kazila. Ale hodnotím lékaře - takže 1*
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Je to prostě nejlepší gynekolog! Díky za ní :-)
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Také se velmi cením komunikace, profesionality a lidskosti, se kterou se v ordinaci setkávám.
K lékařům nechodím ráda, ale sem se vždy těším...
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Výborná komunikace s klientem, milé a příjemné vystupování a hlavně pečlivost a starostlivost o pacientky. Mohu vřele doporučit!
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
děkujeme
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka je nejlepší co znám, vždy se k ní těším, má naprosto profesionální a lidský přístup, přívětivá, pečlivá, vše vysvětlí, myslím, že by měla být v učebnicích jako vzor!!! Víc takových lékařů jako je paní Jiřinka!!!
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Skvělá paní doktorka,jak po stránce profesní,tak i lidské.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka slezáková,je ta nejlepší a všem jí
vřele doporučují,jsem moc ráda,že k ní mohu chodit,je moc milá,laskavá no prostě je to ta nejskvělejší paní doktorka.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka je velice příjemná a ohleduplná, umí se vcítit do role pacientky. Dokáže pomoci, poradit, vše srozumitelně vysvětlí a povzbudí. Odborně je dle mého názoru a mých zkušeností s ní na dost vysoké úrovni. Je jednou z mála lékařů, ke kterému se na vyšetření i těším.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)