Adresa

Revmatologie
Senovážné náměstí 980/22, Praha

Na této adrese online kalendář není aktivní

Přijímám: dospělí
Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

O mně

Od roku 2009 ordinuji na adrese : Senovážné náměstí 980/22, Praha 1


12 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
S
Umístění: jiné místo Jiný

Skvělá lékařka a odbornice, na pacientech jí záleží, vše vysvětlí. Dělá opravdu maximum pro pacienta. Po špatné zkušenosti z Revmatologického ústavu jsem velice spokojená. Děkuji.

G
Ověřený profil

Úžasná lékařka. Pečlivá a velmi příjemná. Se zájmem o všechny Vaše problémy. Vřele doporučuji a paní doktorce za její přístup moc děkuji.

V
Ověřený profil

Velmi pečlivá, empatický přístup k pacientovi, důsledná a důkladná při všech vyšetřeních, skvělá lékařka. Jsem jí velmi vděčný.


Konečně po létech marného hledání lékařka se srdcem na pravém místě, velmi pečlivá, na odborné výši, empatická, s velkým zájmem o pacienta a jeho problémy. Vřele doporučuji.


Dobrý den,je to nejlepší lékařka s jakou jsem se setkala,jsem špatný pacient a přesto jsem se u paní doktorky cítila dobře.Takový přístup k pacientovi jaký má paní doktorka je dokonalý a i jako specialista je co mohu hodnotit vynikající.Děkuji Ligenza Žofie


Souhlasím se všemi uvedenými pozitivními názory - osobní přístup, důsledná diagnostika, člověk se u paní doktorky Kucharské cítí velice příjemně. Elena Pánková


Ověřený profil

Pani doktorka ma takovy pristup, jaky by meli mit vsichni doktori. U ni ma clovek opravdu pocit, ze doktor je tu pro lidi a ne lidi pro doktora. S pani doktorkou mam jenom ty nejlepsi zkusenosti. A to jak s kvalitou pece, tak s komunikaci a vstricnosti.


Paní doktorka patří mezi velmi pečlivé lékaře s lidským přístupem. Vždy se snaží pro pacienta udělat maximum. Věnuje mu tolik času kolik je potřeba.


Přestěhována na Senovážné nám.Praha 1,velmi pečlivá a příjemná lékařka


E

Paní doktorka Kucharská je velmi pečlivá lékařka. Věnuje pacientovi tolik času kolik je potřeba. Snaží se nic nezanedbat a detailně probírá veškeré obtíže a následně doporučí potřebnou léčbu. Jsem s ní velmi spokojena!


Došlo k chybě, zkuste to znovu