Ordinace

pá 7-12,30

Pavel Borovička
Praktický lékař pro dospělé

Nádražní řádek 26, Hodonín 69501

• MUDr.Pavel Borovička je zkrátka super lékař,odpovědný,spolehlivý,ochotný vždy pomoct,léčí celou rodinu již asi 30 let a nemůžeme si jej vynachválit,děkujeme a přejeme dále hodně síly,zdraví a Božího požehnání.Mgr.Anna Pfeifer s rodinou

• Po dnešní návštěvě se jdu ihned přehlásit k jinému dr, otřesný přístup, hodnotí váš stav ode dveří a uzná na 2 m co vám je a jak se cítíte, ordinuje od 7, ale přijde na půl 8, za tohle my platíme zdravotnictví? pryč s takovýma...

• F

náš pan doktor je citlivý a hodný člověk,po většině se snaží lidem pomoci a poradit.Jsou ale i takoví,kteří ho pomlouvají,protože jim asi ukončil neschopenku nebo nenapsal potvrzení pozadu.
    Komu se v naší odrinaci ČD v Hodoníně nelíbí,nehaňte lékaře a změňte poraxi/dnes jen jednou za rok/.

náš pan doktor měl 19,3,2012 narozeniny.Přeju mu za nejvěrnější pacienty hodně zdraví,štěstí a |Boží pomoc.
    Marta Pařízková,Hodonín
    Hodnocení-velmi dobrý,náš !!

• dr.Pavel Borovička je na dráze v Hodoníně závodním lékařem již 25 let,jezdí k němu rádi železničáři z celé Moravy.
    Je skromný a citlivý,dokáže pomoci.Má silné sociální cítění.
    Byla jsem svědkem,že např.za potvrzení ke studiu nebo ubytování v azylovém domě na rozdíl od jiných lékařů nevybírá.
    Hledáte-li dobrého obvodního lékaře,přibírá slušné pacienty.
    Karla Čajková,MÚ Hodonín,pacientka 20 let

• Doporucuji pana doktora..Vzdy usmev na tvari..poradi,pomuze a nase rodina s nim je spokojena...Mikulaskova Andrea

• Pan doktor Borovička je velmi dobrý lékař, vstřícný, má dobrý vztah k pacientům (není moc lékařů, kteří umí i pozdravit a usmát se na pacienta-to na každého dobře působí), hledá nejlepší léčení, plně se věnuje svojí práci, proto se u něho nečeká dlouhé hodiny jak je často u jiných zvykem, dle potřeby posílá pacienta na další odborné vyšetření.
    Jeho pozitivní přístup k pacientům se přenáší i na sestru- je decentní, milá a ochotná.
    Mohu jen doporučit- jsem velmi spokojená.

• Nejsem žádný hypochondr, chodím k doktoru Borovičkovi jen když jsem nemocný. Za dvacet let, co ho znám, musím říct,že s tak slušným a lidským přístupem k pacientům, jako má on se v moravských ordinacích člověk tak často nesetká. Moje dosavadní zkušenost je spokojenost. D.Kuchař

• Lidský přístup, odbornost, bez povýšenosti a arogance, s drobnými mouchami, to je můj ošetřující lékař pan Borovička! Kdo máte námitky, navštivte šamanku pí. Majtanovou v Břeclavi!!!

• Pan MUDr. Pavel Borovička patří mezi velmi erudované lékaře-odborníky. Má nejen velmi vysoké znalosti z oblasti medicíny v oblasti teorie, ale rovněž tak z praxe. Má profesionální přístup podložený lidským jednáním. Je to lékař na svém místě. Mohu jej jen doporučit.