MUDr. Marie Hřídelová

Pediatr Více

České Budějovice 1 adresa

31 názor

Adresa

Pediatrie
Na Sadech 25, České Budějovice

Na této adrese online kalendář není aktivní

Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Soukromý pacient (bez pojištění)

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR

Oborová zdravotní pojišťovna + 2 Více


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

O mně

Provozní doba pondělí 7:15 – 9:00, 14:00 – 17:00 úterý 10:30 – 14:00 středa 7:15 – 11:00 čtvrtek 13:00 – 16:00 pátek 7:15 – 11:30


31 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
M
Ověřený profil

Jak paní doktorka,tak sestřička-nejlepší,jaké jsem kdy zažila!!Super lidský přístup,vše vysvětlí,poradí,pomůžou!!!Skvělé ženské to jsou a my jsme jim vděční za vše!!!Maršálci

M
Ověřený profil

Pro mne nejlepší dětská doktorka, kterou lze mít. Jako malý jsem býval často nemocný a díky paní doktorce to nikde nepřelezlo v něco vážnějšího. Jako jediná doktorka co znám vám udělá všechna možná vyšetření, aby se ujistila, že i za banální nemocí nestojí něco špatného. A sestřička je ta nejlepší jaká může být. I když sem v pozdější letech naštěvoval pani doktorku jen při pravidelných prohlídkách vždy si mne pamatovala, pamatovala si dokoce, že jsem k nim nosil hračku. Jednoznačně nejlepší doktorka, kterou si člověk mohl přát.

Š
Ověřený profil

Doktorka Hřídelová byla moje lékařka celé dětství a dospívání. Po ní už jsem bohužel nikdy na tak pečlivého a milého lékaře nenarazila. Ačkoliv jsem za ní přišla s vcelku banálním problémem, kdy mě mohla celkem s čistým svědomím poslat na alergologii, ať už si se mnou nějak tam poradí, nepodcenila to a celý týden jsem chodila po různých vyšetřením a denně k ní docházela na kontroly, jestli není příčinou něco jiného. Kéž by bylo víc takových lékařů, kolik zdravotních problémů by ubylo! Obvodní lékaři pro dospělé pak jásají, když vidí tak pečlivě a úhledně vedené zdravotní karty. Nemluvě o té nejmilejší sestřičce, která je vždy na všechny tak milá a nikdy asi nepochopím, jak si může pamatovat tolik jmen, ačkoliv jsem se u nich třeba i pár let neukázala, nikdy jsem nemusela hlásit jméno, sestřička hned věděla. No tuto dětskou ordinaci budu vždy s láskou vzpomínat :)


P
Ověřený profil

Paní doktorka i sestřička jsou neuvěřitelně hodné, milé, příjemné. Máme malé miminko, ke kterému se chovají vždy strašně krásně a s láskou. Jak už je uvedeno v jednom příspěvku, také máme pocit, že si sestřička pamatuje snad všechny rodiny i s dětmi. Už z dálky nás zdraví, ani nemusíme hlásit jméno. S výběrem paní doktorky jsme nadmíru spokojeni.


D
Ověřený profil

Paní doktorku znám od roku 1989, kdy se nám narodil prvni syn. Je vynikající diagnostik, nikdy našim dětem nepředepsala zbytečně antibiotika, nikdy nás neposlala na zbytečná vyšetření, vcas rozpoznala alergie, astma, problémy s buněčnou imunitou, díky ni mohli oba kluci zit naplno, bez omezeni sportovat, studovat. Nikdy se nestalo, ze by ordinaci zavrela drive nez odesel posledni pacient v cekarne a vse s milym usměvem. Když bylo zle, došla k marodovi domů. Našla radu nebo vlídné slovo, nebo půjčila literaturu, když se naše rodina několikrát ocitla v těžké životní situaci. Díky potížím s imunitou našich kluků jsme do ordinace chodili často, ale nikdy jsme neviděli paní doktorku a sestřičku Štěpánku bez milých úsměvů, byť měli čekárnu plnou. Obě dvě jsou nejen výborní odborníci na svém místě, ale především jsou velmi vzácnými lidmi.


Ověřený profil

DOVOLENÁ 10.10.-23.10 zástup Prokopcová,Paďhová


Ověřený profil

Mohu ze zkušenosti s vlastními dětmi jen potvrdit, že paní doktorka Hřídelová je velmi pečlivá a vstřícná lékařka, rovněž sestřička Štěpánka je velmi laskavá a milá a pamatuje si snad všechny dětské pacienty a jejich rodiče. Jsou úžasně sehraný profesionální pár. Prostě ženy na správném místě. Přeji oběma hodně zdraví!!! A prosím je, ať spolu ještě dlouhá léta pracují pro své malé i větší pacienty!!! Děkuji, Michaela Šlencová


Souhlasím s hodnocením , škoda jen, že jsme se se svým synem trefili do baby boomu ..takže čekací doby jsou delší...ale stojí to za to..:)


No, paní doktorka i sestřička jsou prostě nejlepší :-)


Ověřený profil

Naše děti na oznámení: "Jdeme k paní doktorce" odpoví: "Jupííí". Takže bez komentáře. Radů


Došlo k chybě, zkuste to znovu