Zdenek Schwan
Poliklinika Ostrava

Tyršova 34, Ostrava

• V

Pan doktor byl velice příjemný a milý člověk.
    Byl to odborník s velkým "O". Pokud jsem měla
    nějaký zdravotní problém, tak mi vždy pomohl.
    Chtěla bych jeho rodině popřát Upřímnou
    soustrast.
    Je mi to moc líto.
    Čest jeho památce

• R

Byla jsem velice mile překvapená přístupem pana doktora. Ochotný, milý, vše dopodrobna vysvětlil. Za mne vynikající lékař. Moc děkuji i sestřičce. Relovská

• V

Vynikající PÁN DOKTOR, vše vysvětlí a poradí,perfektní přístup k pacientovi, jeho sestřička je taky moc super, vždy usměvavá a milá. Jsem rád , že jsem tyto skvělé lidi mohl osobně poznat.

• Poliklinika Ostrava Jiný  •

Velice chci poděkovat p.doktorovi Schvanovi i jeho ochotné sestřičce za profesionální přístup, který se dnes jen tak nevidí, bezbolestné ošetření, vysvětlení a tak podobně, ještě jednou moc děkuji. J.Podh.

• D

Tímto bych rád poděkoval panu doktorovi a sestřičce za vlídnost a hlavně pomoc s mými zdravotními problémy, kterých mě zbavil a vyléčil mě. Pane doktore moc Vám děkuji, jsem Vám vděčný.

• Poliklinika Ostrava Jiný  •

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat p doktorovi Mudr. Zdeňkovi Schwanovi a sestřičce za skvělou péči a pomoc. Po vyšetření v nemocnici nebyl žádný nález, a pan doktor ihned diagnostikoval problém. Empatický a profesionální přístup. Velmi si vážím pomoci a přeji mnoho spokojených pacientů.

• Poliklinika Ostrava Jiný  •

• Skvělý přístup pana doktora k pacientovi, vše vysvětlil. Díky jeho lidskému přístupu jsem se zbavila strachu a po několika zákrocích byl můj zdravotní problém vyřešen. Děkuji jemu i setřičkám a doporučuji všem.

• Poliklinika Ostrava Jiný  •

• Byl jsem maximálně spokojen; pan doktor i sestra jsou velmi příjemní a maximálně vstřícní lidé; vše mi bylo podrobně vysvětleno, jednotlivé zákroky jsem absolvoval vždy ráno, před odchodem do zaměstnání; ani jedinkrát se nestalo, že by mě brali byť o pár minut později (chodil jsem na 07.00 hod.), takže jsem vše stíhal bez vysvětlování v práci, atd. Všem, kteří mají stejné potíže, jaké jsem měl já, pana doktora vřele doporučuji...Trápil jsem se s tímto nepříjemným onemocněním po mnoho let, a nyní, po absolvování cca. 8mi léčebných záktroků u něj (cca. po 20 minutách) jsem zcela zdráv; navíc zde není riziko recidivy, což je fantastické. Ještě jednou tisíceré díky, pane doktore Schwane :-) :-) :-) Lumír Vicherek

• Poliklinika Ostrava odstranění hemoroidů  •

• Ševčíková
    Pan doktor je obětavý a vstřícný lékař. Už při vstupu do ordinace zjistíte, že je tady pro Vás. Se zájmem si Vás vyslechne, podá srozumitelné vysvětlení a snaží se vám pomoct, a to není obvyklé u všech lékařů. Proto Vám pane doktore moc děkuji za váš lidský přístup k nám pacientům. Velice si Vás vážím.

• Pan doktor mě během 4 návštěv zbavil nepříjemných zdravotních problémů, které mě trápily víc jak 30 let a se kterými jsem se bála někam jít. On i jeho sestřička jsou skvělý tým, kterému jsem moc vděčná a moc děkuji za ošetření, kvalitní, profesionální a přitom lidský přístup !!!