Porovnejte lékaře: gynekolog Praha
SdíletSledovat Jan Sadílek
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Dobrý den, k MUDr.Sadílkovi jsem přešla na doporučení kamarádky a bohužel musím přiznat, že jsem byla zklamaná. Nemyslím si, že je špatný lékař,chápu, že si každý chce v dnešní době vydělat, ale nemělo by to být na úkor pacienta. Pan doktor velmi rád doporučuje preparáty, které sám prodává ve své ordinaci. Pacient těžko rozezná, co opravdu důležité je a co ne. Nemluvě o psychicky lehce manipulovatelné skupině-těhulek. Roční klubový poplatek by mi tak nevadil, začíná být běžný i v jiných ordinacích a nemám nic proti tomu zpoplatnit nadstandartní služby, ale musí ty služby tomu odpovídat. V čem tato ordinace velmi zaostává je komunikace se sestrou. Sestra je velmi často nepříjemná a tváří se, že ji pacientky obtěžují už tím, že vejdou do dveří. Myslím, že do ordinace, která si chce vybudovat určitou image naprosto nepatří nekompetentní a nepříjemná sestra.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
změnila jsem dr.a jsem velmi spokojená ,vše mi vysvetlí a ani nemusím nic říct. Jsem ráda že jsem odešla a hlavně pan dr.Sadílek mi zacelou dobu neudělal testy na rakovinu děložního čípku prostě nic,jen něco aby se neřeklo ale já nejsem lékař takže vím prd. Ty příspěvky že je vybornej a bůhví co se mi zdají že se furt opakuji jako by to psal ten jedem samej člověk...... nic proti ,ale klidně bych tomu i věřila.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
K panu doktorovi jsem chodila i když jsem nebyla členkou jeho klubu a rozhodně si nemyslím,že by se ke mě choval arogantně,ani mi nevnucoval členství.Krátce shrnul jeho výhody a to bylo vše.Rozhodla jsem se do klubu vstoupit sama a ze své vůle.Nemyslím si,že dát 600 korun za rok je něco,co by člověka zruinovalo zvláště,pokud tyto peníze jdou na jeho zdraví.Pan doktor je vždy vstřícný a na všechny otázky mi vždy uspokojivě odpověděl.Byl to první mužský gynekolog,u kterého jsem byla,před první návštěvou jsem se tudíž přirozeně obývala,ale nyní už bych ho neměnila.A pokud si někdo stěžuje,že musí v době těhotenství platit více?To vám za to to dítě nestojí?Takové ženy nechápu a to jsem sama ještě student a těhotenství v nejbližší době nechystám...
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
mrzí mě docela co tu čtu, chápu, že každý případ je jiný a nikdo není dokonalý. Co ale nepobírám je, že tu ženský řeší peníze. uvědomte si, kolik politických kampaní na nic a jiných vyžírků tu platíme z daní, o vládě ani nemluvím, jsou ted povodně a naše země má armádu po celém světě a nebýt dobrovolných hasišů, utopí se celá morava.
Možná, že kdybyste milé dámy, měly opravdové problémy, neřešily byste kraviny. Máte možnost volby dnes jiného doktora, jděte.. Vysvětlily by vám to ženský, kterým k rodině pomohl.. Dali bychom cokoliv i jiní, aby děti mohli mít.Ano, peníze jsou důležité, ale nejsou všechno
Sochůrková Lucie
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Perfektní přístup!Mohu jen doporučit!!!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Jsem u pana Sadílka 7 let. Nemůžu si na nic stěžovat, chová se vždy mile a vše do podrobna vysvětlí. Jsem sním spokojená nejen já, ale i má sestra a setřenice kterým jsem ho doporučila.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
jsem pacientkou pana doktora již rok a jsem členkou jeho "klubu", tudíž jsem zaplatila jeho poplatek, ale ne 600,- ale 3000,- kvůli nadstandartním službám v těhotenství. Pan doktor se choval skvěle, byl milý, vše mi vysvětlil, posílal výsledky po SMS když vyšly špatné výsledky testů.
Nicméně od ostatních žen, které znám a nejsou členy jeho klubu slýchávám jak je k nim arogantní,vzhledem k tomu, že mi končí roční členství, uvažuju o změně gynekologa, protože 300,- za prohlídku se mi dávat nechce
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Jsem u pana doktora asi půl roku. Jeho přístup mi vyhovuje - je to příjemný profesionál.
NIKDO mě nenutil k placení poplatku 600,- Kč, ale jakožto člověk, který se zajímá o své zdraví jsem si ho DOBOROVOLNĚ zaplatila.Vím jak je preventivní vyšetření místo 1x za rok - 2 x za rok důležité a i nám někdy může zachránit život...Sestra mi vysvětlila o co se jedná a já souhlasila, neměla jsem pocit, že mě do toho někdo tlačí..
Dřív jsem chodila do Gyncentra, kde je povinný minimální roční poplatek 1.000,- Kč a prakticky nic za něj nedostanete.
Zatím jsem neměla vážné zdravotní problémy, ale jsem s péči naprosto spokojena.
Se sestrou jsem také neměla žádný problém...je pravda, že je to hodně upovídaná paní, ale to hodnotím spíše jako pozitivní vlastnost na jejím místě...
Petra Frauenterková
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Dobrý den, s panem doktorem jsem velmi spokojená, chodím k němu již asi 7-mým rokem a nikdy jsem neměla žádné problémy. Je vždy milý a ochotný. Nová ordinace je hezká.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
K panu doktorovi chodím už pár let a nemohu si ho vynachválit,ochotnej,vždy mi vše vysvětlil.Při problémech s otěhotněním mě inhed zaslal na imunologii,genetiku,endokrinologii a udělal veškěré vyšetření.Dokonce mi prováděl v Neratovicích i laparoskopii,jeho péče byla úžasná.Všem mohu jen doporučit.Jája
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Ráda bych se vyjádřila k hodnocení pana Doktora. Jsem u něj pacientkou již 7. rokem. Před tím než si otevřel svou praxi, neplatila jsem u něj nic (kromě jednorázových vyšetřovacích zrcadel), které pro informaci jedné zde uvedené pacientky jsou samozřejmě z plastu a ne z chirurgické oceli. Nyní jsem klubovou pacientkou pana doktora a musím říct, že se ke mně chová stejně jako když jsem u něj žádný příspěvek neplatila. Jinak preventivní prohlídka je myslím 1x za rok, vzhledem k tomu, že jsem měla problémy, mám nárok 1x za 6 měsíců. Pan doktor mne také už operoval, vše bez komplikací. V rámci jeho členství v klubu reaguje na sms nebo email ihned. Jediné s čím nejsem úplně spokojená je sestřička, která někdy je v pohodě,ale někdy je nepříjemná,ale upřímně si myslím, že by mohlo být dááááleko hůř :-)
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Tady se musím pana doktora zastat. To není jeho výmysl, že na další preventivní prohlídku můžete přijít až po určitém počtu dní. To mají lékaři dáno od zdravotní pojišťovny. Setkala jsem se s tím i u lékaře, kde jsem nikdy neplatila ani korunu.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Když nezaplatíte 600,- tak s vámi nebude chtít dále jednat a když bude se k vám bude chovat jako nejhoršímu odpadu, který kdy viděl. Místo zmiňovaných jednorázových nástrojů, které údajně použije, bude používat normální a stejně bude chtít zaplatit ty jednorázové (neříkejte mi, že jendnorázové nástroje jsou z chirurgické ocely!!!). Na preventivní prohlídku pak máte nárok nejdříve až po 370 dnech, dříve si ani neškrtne, i kdyby jste měli odjet na rok pryč, tak ho to nezajímá. Je to hrůza, jak se k těmto ženským chová! I ony mají problémy, které potřebují léčit a ne jen ten jeho šílený PLACENÝ FUNCLUB!!!
Souhlasím s hodnocením (8) Nesouhlasim s hodnocením (10)
Never more pro doktora Sadílka a jeho sestru, co při mé první (a zároveň poslední) návštěvě zvládla seřvat celou čekárnu včetně mě. Děkuji za nadstandartní služby, když žádám standartní. Proč se mám nechávat vyšetřovat, když chci jen napsat další recept na antikoncepci??
Děkuji už nikdy víc!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (4)