Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?

Adresa

Na této adrese online kalendář není aktivní

Soukromý pacient (bez pojištění)


Nedostatek informací o službách a cenách

Chybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Ceník

Informace o službách a cenách nejsou k dispozici

Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých službách.

Zkušenosti

18 názor pacienta

Obecné skóre

Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta. Další informace.
~
Ověřený profil

Dávám neutrální hodnocení, přestože bych chtěl dát horší, tak nemohu - z úcty k lékařské profesi a k ochotě pana doktora. To ostatní napíšu pokud možno ve zkratce. Pominu zdravotní sestru paní Raškovou, která mi nestojí za více slov než je zde už napsáno ostatními. Je to zlý člověk, nespokojený s vlastním osudem a tuto negativní energii přenáší na pacienty, čímž panu doktorovi ve velké míře škodí. Pokud máte problémy s hemoroidy, či trhlinami, prosím - nenavštěvujte tohoto pana doktora. On vybavení má, ale já tím vším prošel a vyřešené problémy mám hlavně díky tomu, že jsem zde nebyl spokojen - donutilo mne to hledat jinde. Většinou Vám konečník prohlédne pohmatem prstu v rukavici - naprosto vždy mi tímto způsobem diagnostikoval trhlinu, doporučil psyllium, zakázal kávu, alkohol a dostal jsem přednášku o kolorektálním karcinomu. Potud ještě dobré. Ale když Vám trhlinu diagnostikuje tímto způsobem potřetí, doporučí Vás na operaci pod celkovou anestezií, tzv. divulsi, která - díky informacím na internetu snad již většinou věřejnosti odmítaná, má své daleko úspěšnější a méně komplikující nástupce již řadu let. Jaké bylo však mé překvapení při následné anoskopii jinde, kde mi doktor sdělil - vy ale nemáte žádnou trhlinu, to jsou všechno hemoroidy. A konečně začala léčba. Všeho všudy dvě návštěvy a jsem bez potíží. Ty roky občasných problémů, které vždy vyvrcholily návštěvou tohoto lékaře, ve mne zanechaly negativní stopu ve formě vzpomínek na velmi neprofesionální zdravotní sestru, manželku pana doktora paní Raškovou a prakticky nikdy vyřešení mého problému. Pokud potřebujete vyříznout znaménko, návštěvu Vám vymlouvat nebudu, ale co se týče hemoroidů a fissur, běžte raději jinam.

Vstřícný, profesionální, zkušený s citem pro pacienta.

Zkušený, komunikativní,příjemný, doporučuji.


Doktor Raška je asi nejlepší chirurg,kterého znám,sympaták.Zato jeho zdrav. sestra to je děs baba.Nesypatická,zhlídá na vás jako bůh pomsty,žádná ochota,přiblblé poznámky, nadá vám snad i skrz to, že se podíváte jinam,než ona chce, žádný milý úsměv,povzbudivé slovo.Ach jo,pane doktore,neměl byste ji vyměnit?Kazí vám reputaci.


Ochotný,precizní,


Ověřený profil

Velice dobrý doktor,nemůžu si stěžovat,byl milý a ochotný. Horší jeho sestra,mnohdy to vypadá,že je tam za trest. Jinak mu musím dát kladné hodnocení a sestru je třeba ignorovat.


J
Ověřený profil

Díky kladným hodnocením, jsem si k drobnému zákroku (vyříznutí znamínka o průměru asi 1cm, v oblasti třísla) vybral zde hodnoceného pana doktora. Přístup jeho i sestry hodnotím kladně, ochotní ale trošku uspěchaní. Samotný zákrok bez potíží, ale... po třech dnech jsem sundal náplast a nevěřil svým očím. Místo zákroku neoholené, chlupy zašité dovnitř, trčící z rány (5 stehů) Samozřejmě se dostavil zánět, rána se velice špatně hojila. Co šlo, tak jsme z rány vytáhli, ale moc to nepomohlo. Na vyndání stehů jsem volil již jiného chirurga, který byl stavem věci dosti rozladěn. Dodnes (3týdny po zákroku) mi jde z rány hnis a celé to vypadá velice ošklivě.. Je mi líto, jsem z toho velice rozčarován, ale nedoporučuji. Případně při zákroku na ochlupeném místě si toto sám předem připravit.


Pan doktor je velmi dobrý,ale jeho manželka ne.Ona je zdravá,ale když tam chodí často ten samý pacient,tak ho buzeruje už v čekárně.Hlavně se neopírat o zed hlavou,to nemá ráda a když tam chodíte velmi často.Chtěla bych vidět ji,kdyby měla nebezpečná zhoubná znamínka,jestli by čekala a nebo by šla si je hned vyříznot.Už tam chodit kvůli ní nebudu.


P

Supr doktor,je to profík,ale sestra se minula povoláním.Horší sestřičku jsem nikdy nepotkal!!!!(jednání s lidmi)!


P

velmi příjemný lékař,empatický,citlivý,odborník v oboru,příklad pro všechny lékaře svým chováním a profesionalitou a taky sestra velmi ochotná paní,příjemná,tak by to mělovypadat u všech lékařů.


Došlo k chybě, zkuste to znovu