Porovnejte lékaře: psycholog Ostrava
SdíletSledovat PhDr. Bajger Oldřich
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Snažím se být objektivní.Jistě je velmi chytrý a vzdělaný,jistě mnoha lidem velmi pomohl,ale já mám s ním velmi bolestné zkušenosti.Tak to v životě chodí. I terapeuti mají svůj "hřbitůvek" klientů, kterým ublížili.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Taky mám s panem doktorem zkušenost.
Rozhodně umí být přísný, tvrdý, nekompromisní.
Ale taky velice empatický, citlivý.
A když vidí, že se sebou fakticky chcete něco dělat, tak vás v tom podpoří.
Terapie není o tom, že by vám terapeut vše odkýval.
Klade nepříjemné otázky, a celkově ten proces není procházka růžovým sadem.
Ale když přistoupíte na tento trochu drsný způsob sebepoznání, hodně vám to dá.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Mám ke starým lidem úctu i autoritám,ale jeho arogantní a povýšené chování mne tak vystrašilo, že,když se řekne Bajger,tak se mně strachem rozklepou nohy i ruce i žaludek.A to již uběhly tři roky od setkání.Přijdete s traumatem a odnesete si nové,další - od terapeuta.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Když terapeut odhodí slupku co se z něj "vyloupne."
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Kolik strachů a bezesných nocí jsem prožila z jeho zastrašování , že mne za můj názor udá na policii,tak jsme ze strachu začala psát hezká doporučení, omluvy.Strach.Strach z lidí, strach z terapeutů a tak si musím vystačit na tom světě sama.
Po zkušenostech s terapeuty a jejich mnohdy neprofesionálního chování mně začalo být jedno, co bude. Sama jsem se e-mailem udala na etické komisi.Odpověď nepřišla.Zjistila jsem, že nemám šanci . Jsem sama na světě ,nikoho na své straně, terapeut má svět celý.Mnoho známých.
Všechno je to zkušenost i ta negativní a za ni vám děkuji.Bolest údajně posouvá kupředu.Já se stahuji do samoty.
Asi to není pro vás terapeuty příjemné to číst , "také vás mám ráda,""vypadá to, že se mně rozrůstá malý hřbitůvek terapeutů.
Tak již vám štěnice,jak jste mne oslovil, dá pokoj pane Bajgar.Odpouštím vám.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Jen ,když se na mne podíval, rozbrečela jsme se. Sdělil, že potřebuji psychoterapii alespoň 2x týdně, ale nepřijal mne.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Když se klientka svěřila, že se jiný terapeut v rámci léčby nechal dotýkat svého holého hrudníku, potom ji vyloučil.Sdělil, že prostě terapeuti to tak někdy dělají.Nevyloučit to jako neetické.Kontraindikaci.Žádná podpora.Žádná pomoc.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Čekala jsme, že mne pomůže, když jsme byla na pokraji zhroucení,ale se slovy ,že lituje mne vykop.Žádné lidství.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Arogantní,povýšený,nebezpečný,zastrašuje etickou komisi i policii.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Arogantní,povýšený, zákeřný,vulgární,zastrašující i policii.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Nebezpečný,když jde o kritiku k jeho prácí. Zastrašuje.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
K doktoru Bajgerovi jsem se dostala již před 15 lety. Tehdy byl ještě na Fifejdách. V té dově ještě nebyly psychoterapie tak běžné jako dnes. Měla jsem problém, dlouho jsem se v něm plácala sama, až jsem se rozhodla vyhledat pomoc. I přes nedůvěru k ordinaci někde "na sídlišti" jsem se odhodlala toto zařízení navštívit a troufnu si říct, že po mnoha sezeních u pana doktora se ze mě stal naprosto jiný, vyrovnaný člověk. Pamatuji si, kolik slz mě terapie stály, pan doktor měl velice laskavý, ale jakoby přísný postup, na který jsem si musela zvyknout, ale hodiny sezení naproti němu se mi opravdu vyplatily. Za celých 15 let od doby, kdy jsme se rozloučili jsem si na něho mnohokrát vzpoměla a chtěla bych touto cestou za všechno, co pro mě udělal, moc poděkovat. Liba
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (1)
chtěla bych se zeptat, jestli je pan Bajger soukromý lékař a sezení u něho jsou tedy placená nebo ne?
Děkuji předem za odpověď
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Možná jste jen neměla štěstí. Musíte volat pět minut před začátkem celé hodiny (zhruba 9-16 h). Jinak má klienty, a tlf. nebere.
Nevím, jestli teď bere, je permanentně přetížen. To je "nevýhoda" dobrých psychologů. :-)
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)