Porovnejte lékaře: ortoped Ostrava
SdíletSledovat MUDr. Pavliska Tomáš
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Absolutně neprofesionální, neumí přiznat své pochybení, po zpackané operaci s trvalými následky jen řekl: "no tak se to nepovedlo, našetřete si 60.000,- a můžete si nechat udělat plastiku, já Vám to ale nepotvrdím snížilo by mi to rating " ... tohle je HOVADO a né doktor ...
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Coby ortopeda rozhodne doporucuji!!! Kolenni krizove vazy po plastice uz nekolik let perfektne drzi! A rozhodne doporucuju jeho rehabilitacni sestru!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Nejsem na sáhodlouhé chvalozpěvy, takže píšu jen stručné a výstižné:
- OPRAVDOVÝ ODBORNÍK V ORTOPEDII!
- INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP K POTŘEBÁM PACIENTA
- PŘÍJEMNÉ A PROFESIONÁLNÍ VYSTUPOVÁNÍ
- MILÝ A VSTŘÍCNÝ PERSONÁL
Po letitých problémech první kdo mi svou péčí skutečně ulevil od bolesti a problémů s kyčlí. Jde tu vidět opravdový zájem o zlepšení stavu pacienta.
Doporučil jsem ho i svým známým a všichni jsou bez výjimky spokojeni!
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Léčím se s kolenem už osm let a až teď jsem se dostal k MUDr.Pavliskovi.....Před měsícem mi udělal plastiku vazu.Už rehabilituji a konečně to vypadá, že se zase budu moct vrátit k akrobatickému lyžování!!!:-)Rehabilitovat chodím do Mojí rehabilitace - U staré elektrárny 4 ve Slezské Ostravě, kde má pan doktor nově otevřenou ortopedickou ambulanci. Vřele doporučuji všem, kteří mají plné zuby arogantního personálu a neosobního přístupu.Michal Maršálek
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (3)
musim uznat je to opravdu skvělý lékař ,vždy dobře vysvětlí daný zdravotní problém avždy se snaží najít nejlepší postup jak se zbavit zdravotního problému. Byl jsem u něj několikrát na operaci a byl jsem opravdu spokojen s přístupem jak u operace tak i po ní.Mohu jen doporučit.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Velmi dobrý přístup k pacijentům.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Jasně nejlepší ortoped v republice, jiné hodnocen není ani potřeba několikrát jsem byl u něj na operaci - rameno, koleno a je opravdu skvělý!!!
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (1)
soukroma konzultace ano nemocnice nee
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (4)
objednávání u tohoto lékaře je naprosto zbytečné, nerespektuje dojednaný čas, je povýšený a arogantní, snad výjimku tvoří prominenti a vrcholoví sportovci - ti se
nemusí ani objednávat, stačí zaklepat. Lékař VIP, ne pro obyčejné lidi.
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (4)
Souhlasím s přispívatelem "pour". Velmi arogantní a namyšlený člověk. Komu to však nevadí...odborník to jistě je.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (5)
Velice dobrý s profesionálním a citlivým přístupem. Pro velké zdravotní problémy a nespokojenost s dřívějšími ortopédy, které jsem vyskoušela pro mé potíže, ten nejlepší. Doporučila mi ho maminka, která se už nemohla dívat jak se trápím. Operace i pooperační přístup vynikající. Doporučuji
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Perfektní přístup, vynikající diagnóza, účinná pomoc vždy
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Všem doporučuji!!!! Výborný ortoped a nejmilejší lékař, jakého znám...
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Omylem jsem toto hodnocení připsala MUDr. Janíkovi,kterého však neznám. Proto opravuji, že se jedná o MUDr. Pavlisku, lékaře, který je prosfesionál na svém místě ale současně s lidským přístupem k pacientovi. Zbytečně nemluví ale konstatuje skutečnost srozumitelnou pro pacienta. Absolvovala jsem u něj nedávno operaci kolene a nyní rehabilituji, cítím, že to bude dobré. Napravil to, co dva a půl roku "léčil" jiný "ortoped" jako zánět kolene a on to byl meniskus. Velkou spokojenost vyjadřuji i s péčí po operaci.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)