Porovnejte lékaře: oční Ostrava
SdíletSledovat MUDr. Palečková Danuše
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Vynikající lékařka.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Chování a přístup lékařky je naprosto neprofesionální. Neochota,nezájem poradit. Vyšetří a jediné co řekne, přijďte za půl roku. Žádná informace ohledně zdr.stavu(lepší, horší, stejné -nic). K čemu je takový lékař.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Paní doktorku navštěvuji už 10 let a nikdy jsem neměla důvod si stěžovat. Ona i sestřička jsou vždy ochotné a milé. Jediný problém jsou dlouhé čekací lhůty na preventivní prohlídky, ale věřím že je to tím, že se nejdříve zabývá akutnějšími případy.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Něco málo jsem si k tomu zjistil a opravdu registrační poplatek je finta doktora a pokud nabídne, že má místo, a chce za to poplatek, musí vás zaregistrovat i bez něj, jenom Vám v podtatě sděli, že má místo
Souhlasím s hodnocením (6) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Registrační poplatek za 500 u této doktorky je dle mého názoru nezákonný a především amorální. Lékaři obecně (oční, zubaři) se neumějí chovat, i sestry jednají povýšeně. Neodpovídá to modelu služba-klient a i když je málo doktorů a hodně pacientů, stále by se měli lékaři chovat slušně a adekvátně lek. etice. Samo že je to přesně naopak a i když si hrajeme na všeobecné veřejné zdravotnictví, doktoři jsou pouze obchodníci se zdravím.
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Moc odborně na výši, vřele doporučuji všem.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Nejlepší lékařka.Kladně se dá hodnotit naprosto vše,ochota,profesionalita,ordinační hodiny,objednávkový systém,vše naprosto vyhovující.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Souhlasím s předešlými názory-lékařka je nejlepší
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Nejlepší oční lékařka,velmi příjemná a ochotná.Dnes už se setkáváme s takovámi lékaři jen sporadicky.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Velmi ochotná paní doktoka i v čase,kdy jiní doktoři,už ani telefón nezvednou.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Z lékařského hlediska je to asi nejlepší specialista v Ostravě, a osobní dojem nepovažuji za důležitý. A ve skutečnosti nějaký konflikt jsem s ní neměl...
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Dnes jsem byl na ošetření u Dr Palečkové.Podle předešlého sdělení jsem byl zvědav,zda se paní doktorka změnila.A nezměnila.Je stále milá, příjemná ,ochotná.Samozdřejmě na vysoké odborné úrovni.Bylo by vhodné,kdyby se někteří pacienti někdy taky zamysleli nad svým chováním vůči zdravotníkům a uvědomili si,co všechno lékař a sestra musí vzládnou nejen po odborné,ale hlavně i po psychické stránce.Vždyť jsme každý jiný a každý vyžaduje maximální pozornost,která se někdy vůbec netýká zdravotních problémů.Nejhorší pak je,když pacient "nemá svůj den" a třeba si potřebuje tzv."vylít na někom zlost"(Zažil sjem to v jiné ordinaci).Paní doktorka Palečková je nejlepší a mohu ji jen doporučit.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Po odborné stránce to je dobrá lékařka,ale působí namyšleně a afektovaně. Vždy mám pocit,že ji zrovna obtěžuji. Přesto doporučuji.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka Palečková je odborník,navíc příjemná a ochotná.Vše vysvětlí a zařídí.Pacient u ní v ordinaci má pocit,že je tam pro něho.