Petr Kahánek
Lékařský dům Hlinky

Hlinky 122, Brno 60300

Pan doktor i sestřička naprosto skvělí,nechybí úsměv a přívětivé chování,navíc je super ,když je atmosféra pozitivní a veselá ,i když sedíte v zubařském křesle.
    Pan doktor je velmi pečlivý a profesionální a děkuji za skvělou péči a úsměv.

• I

Pana doktora Petra Kahánka si neskutečně vážím nejenom jako vynikajícího zubaře, ale také jako člověka....chodím k němu a znám ho již 20 let od roku cca 2005, kdy převzal ordinaci po paní doktorce Knezovicové a dostal "do vínku" v podstatě celý tehdejší obvod Brna - Pisárek. Neznám ho jinak než tak, že je vždy v pohodě, usměvavý, klidný a hlavně - na pacienta vůbec nespěchá, ale nechá na něm, ať se rozhodne se zákrokem sám. Nevyvíjí na něho "nátlak", pouze dopodrobna vysvětlí, co pacienta čeká, nemávne rukou nad jeho obavami a strachy, ale vždy dokáže pacienta neskutečným způsobem uklidnit, povzbudit a má vždy pro něj laskavé slovo...někdy mám pocit, že kromě výborného zubaře dokáže být i výborným psychologem :-). Mám veliké štěstí, že k němu můžu mít důvěru, pan doktor to vždy zvládne v podstatě bez mojí bolesti - i když se vždy dopředu "hrozně bojím" :-), tak vždy úplně zbytečně
    Díkybohu za něho. Přeju mu jenom to nejlepší a hlavně ať je pořád zdravý a spokojený.
    S díky Irena Vlčová

• Lékařský dům Hlinky Jiný  •

Pan doktor i sestřička jsou velmi vstřícní a profesionální. Nechala jsem si zde udělat dvě korunky a jsem opravdu velmi spokojena jak s kvalitně provedenou prací, tak s příjemným lidským přístupem. Vděčná jsem také za obrovskou flexibilitu jak ordinace p. doktora, tak laboratoře, vzhledem k tomu, že jsem v Čechách pobývala jen krátký čas. Ordinaci pana doktora Kahánka mohu jenom doporučit.

• T

Chodim k nemu uz 20 let a jsem naprosto nadseny. Vynikajici clovek a odbornik. Na kazdou navstevu se tesim. Lidsky i profesne TOP!

• Lékařský dům Hlinky Jiný  •

Pan doktor Kahánek je opravdu neuvěřitelný zubař, vše co je zde napsáno opravdu sedí. Už jsem také těch zubařů poznala hodně, takže můžu srovnávat. Jsem z Prahy a rozhodně už budu jezdit jen za doktorem Kahánkem. Moc mu děkuji za jeho milý přístup i za krásné nové zuby. Díky němu jsem opravdu nový člověk. Jana

• Pan doktor je jednička

• Díky MUDr. Kahánkovi skončilo po 3 letech mé trápení se zuby. Ochota, profesionalita a vždy dobrá nálada v ordinaci vyvážilo to, že jsem za panem doktorem Kahánkem jezdila z Prahy, jsem šťastná, že si mě ponechal v péči. Nejlepší můj stomatolog.
    pacientka Květa z Prahy

• Velice dobrý a navíc i moc hezký pan zubař - člověk se na prohlídku vysloveně těší!

• Výborný stomatolog, vše vysvětlí poradí,zatím jsem se s takovým profesionálním chováním nesetkala.Bohužel s mojí souasnou paní zubařkou se nedá srovnat! Ikdyž cestu mám do Brna celkem dlouho, i přesto se zeptám zda pan Kahánek nepřibírá nové pacienty?Děkuji

• Aj naša rodina patrí k pánu doktorovi už dlhé roky a moc si jeho prácu i prístup vážime!! Ďakujeme za profesionálny a ľudský prístup!!