Porovnejte lékaře: gynekolog Sokolov
SdíletSledovat MUDr. Kotrbová Alena
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Lepšího gynekologa jsem ještě nezažila. Milá, citlivá a hlavně odborník.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
PANÍ DOKTORKA KOTRBOVÁ JE VELICE MILÁ A OCHOTNÁ.HODNOTÍM JI NEJLÉPE PROTOŽE JSEM POZNALA ASI 3. ŽENSKÉ LÉKAŘE A JEJÍ JEDNÁNÍ VŽDY BYLO SLUŠNÉ A PŘÍVĚTIVÉ.JSEM PRO NI ČLOVĚK A NE 30 KORUN.A TEĎ CO MÁ NOVOU SESTRU(ASI 2 ROKY)JE RADOST CHODIT I NA CELKEM NEMILÁ VYŠETŘENÍ. KOVACSIKOVÁ
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Skvělá lékařka i jako člověk. Vždy má po ruce milý úsměv a milé slovo. Je to člověk na svém místě a jsem ráda, že mě tam před lety známá přivedla.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Nedvíte jestli paní doktorka bere nové pacienty???Jsem nespokojená u svého gynekologa.děkuji za odpověď
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
skvělá paní doktorka..dobrý přístup k pacientům to samé platí i u sestřičky..jediný problém co bych jim vytkla je ten fakt, že se tam nedá dovolat..je to někdy k zbláznění.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Skvělá doktorka i sestřička.Člověk na svém místě.Má jistě i své starosti a problémy,ale problémy v ordinaci jsou pro ni na prvním místě.Děkuji za sebe i ostatní spokojené pacicientky.
Velmi dobrá lékařka.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Skvělá doktorka, ale vůbec se tam nedá dovolat.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Vynikající profesní a milý,lidský přístup jak paní doktroky, tak sestřičky. Já říkám, že chodím do "Ordinace v Růžové zahradě". Moc děkuji za péči
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Děkuji paní dokktorce a sestříčce za skvělý přístup k pacientkám.Jen málokdy se setkávám s takovou ochotou,příjemným vystupováním a důkladným vyšetřením.
Ještě jednou děkuji Jana
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Velice příjemná doktorkaa sestra taky. Když jdu na vyšetřenínemámstažený žaludekprostě fajn.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Vše v pořádku.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Výborný doktor, výborný člověk.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Je to prostě super Paní doktorka ,ale nemuže se nevzpomenout také na super sestřičku. Je to velmi pohodová ordinace a přeji jen prima pacijentky. Moc dík.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)