Porovnejte lékaře: gastroenterolog Most
SdíletSledovat MUDr. Samek Miloslav
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Je nejlepší!
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Velmi dobrý a zkušený lékař!
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
S panem doktorem Samkem jsem velice spokojena. Je to člověk na pravém místě a maximálně se snaží nám nemocným pomoci. Sestřička je pro mě naprosto úžasná ženská, která své práci výborně rozumí. Nikdy jsem s ní neměla žádný problém a to k panu doktoru Samkovi chodím přibližně 14.let. Kolektiv této ordinace je velice profesionální. A to, že tady čtu, že je sestřička taková a maková....no já se ani nedivím, protože pokud mám někde napsáno NEKLEPAT, POŘADÍ PACIENTŮ URČUJE LÉKAŘ nebo POUZE PRO SLUŽEBNÍ ÚČELY, a stejně pár pitomců jde klepat a nakonec zazvoní na zvonek pro služební účely, nebo se rozčilují, že někdo kdo v čekárně omdlévá jde před nimi....promiňte,ale kde to jsme??!! Pokud někdo nechce respektovat tyto pravidla, tak ať jde jinam, hned bude čekací doba kratší!!! A před sestřičkou smekám za její trpělivost a za to jak to skvěle všechno zvládá.
Bydlová Jana
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Jsem s tímto lékařem velmi spokojen!
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Jeden z nejlepších odborníků,co znám, nemá konkurenci.
maximální spokojenost!!!!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Sestřička u pana doktora musí zvládnou ordinaci, asistování lékaři, objednávání pacientů, mytí přístrojů, vedení dokumentace a jiné činnosti související s prací v ordinaci.Práce není lehká a je zodpovědná.Musí být profesionální a chování pacientů někdy také není kritické.Než budete psát o lidech takové věci, zkuzte se zamyslet a pak se pod takové hodnocení podepsat.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan doktor je vynikající lékař s dobrým srdcem a přístupem k pacientům,bohužel sestřička mu svým chováním velice kazí renomé.Je arogantní,mnohdy nevybíravě uráží a to,že je dlouho v ordinaci ji neomlouvá,pan doktor si zaslouží ochotnější sestřičku.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan doktor Samek je opravdu nejlepší specialista.Odstěhoval jsem se na moravu a nemohu tu sehnat stejně dobrého odborníka.Tak přemýšlím sice je to pro mne daleko dojíždění,ale zato že vím že budu v pořadku a dobře vyšetřen mi to stojí tam jezdit zpět.Mohu jen doporučit.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
ano,pan doktor Samek je kapacita(zvláště na nemoci střev) jeho přístup je lidský a chápavý.Ano čekací doba je u něj podstatně delší a většinou vám zabere i několik hodin,ano i mě to štve,ale volbu lékaře(i jejich sester)máme každý.A sestry na jednu stranu chápu(i když by se měli chovat někdy profesionálně)ale uvědomme si že sestřičky i lékař bývají v ordinaci od ráno kolikrát do pozdních odpoledních hodin,aby mohli vzít pacientů
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Souhlas ,sestry jsou slabinou u Mudr.Samka,náladový a někdy dost nepříjemný na lidi i na starší,třeba jen proto že si zapoměli průkazku VZP..
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan Samek je jistě dobrý lékař, ale jeho zdr. sestra rozhodně ne.Křičí na lidi, je arogantní a celkově se k lidem chová hrozně.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Je to odborník na pravém místě, v Mostě a širokém okolí nemá konkurenci. Vzdělaný, skromný, vtipný, vlídný. Zachránil život mé mamince. Víc takových doktorů !! A ti, co nemají čas čekat, zřejmě neví, co je nemoc.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
U mě podobně jak u paní Bačkovské.Před 20.lety nikdo nevěděl co mi je ,až.MUDr Samek správně zjistil m.Crohn v akutním stádiu a následná operace zabránila nejhoršímu.Od té doby jsem v péči MUDr.Samka a mohu napsat že je to odborný lékař na svém místě.Mohu jen doporučit.