Porovnejte lékaře: praktický lékař Brno
SdíletSledovat MUDr. Ryšavá Hana
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Super doktorka
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Sestra opravdu arogantní, bez lidského přístupu, povýšená, zneužívá svého postavení. Její odborné znalosti mizivé. Všichni musí čekat, ale běda když přijde známí, to jsou dveře ze zadní strany hned otevřeny a pacienti čekají bez ohledu na jejich stav. Nedoporučuji ani kvůli lékařce
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (2)
S paní doktorkou jsem velmi spokojena. I když jsem se přestěhovala na druhý konec Brna neměnila bych. Sestřička také moc příjemná.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (2)
nejlepší
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
K paní doktorce chodí i můj manžel a dcera. Všichni jsme velmi spokojeni.Její přístup je profesionální a pečlivý. Také se mi líbí jak je vždy příjemně naladěna.
To je mnohdy pro nás pacienty velmi důležité a bohužel mnohým doktorům je tato vlastnost cizí. Sestřička sice působí poněkud odtažitým dojmem, ale svou práci vykonává též zodpovědně.Mohu jen doporučit!
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Tak tedy po přečtení příspěvků se musím také ozvat. Paní doktorka Ryšavá je jedna z nejlepších praktických lékařů co znám.Do této ordinace chodí i syn a dcera. Všichni jsme velice spokojení s přístupem paní doktorky i sestřičky.
Jestli je na někoho sestřička nepříjemná, tak ruku na srdce asi má proč. Někteří lidé se zkrátka neumí chovat slušně. A pokud někomu příjemná a velice vtipná paní doktorka nevyhovuje tak má možnost jít jinam.A ať to taky udělá! v čekárně bude méně nepříjemných lidí.
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (2)
60%
na neschopenky a předepsání základních léků stačí
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Perfektni
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
DOBRY DEN,PANI DOKTORKA JE VEELMI SKEVLI PRAKTICKY LEKAŘ DOKAZE CLOVEKU ,VYSLECHNOUT POMOCI,PANI DOKTORKU BYCH NEVYMENILA ZA ZÁDNEHO LEKAŘE JE PROSTE SKVĚLA!!! :)
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Nejlepší doktorka kterou znám....
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Co jsem k této lékařce chodila, dvakrát nerozpoznala moji nemoc a spíše to odbyla tím, že to nic není. Na silnou alergickou reakci, při které jsem se mohla i udusit (což mi potom řekla kožní lékařka) jen řekla, že to je kopřivka, že to nic není a jak má vědět, že jsem na konkr. antibiotika alergická. Přitom o alergii se ví od mého narození, mám ji psanou v kartě. Lékařská péče velmi špatná.
Píše neschopenky na požádání, avšak pouze tomu, jak se jí to zamlouvá. Někomu to nenapíše, ale když si o ni řekne jiný, píše mu to klidně i několikrát do měsíce. To shledávám jako nepřijatelné, dle toho pak vypadá náš zdravotní systém.
Sestra nepříjemná.
Měla jsem možnost nahlédnout do zdravotní karty svého známého - nezadává záznamy objektivně, ale s posměchem si vypisuje romány o pacientech. To podle mě není zdravotní karta, akorát to poukazuje na neetičnost a neodbornost lékařky.
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Paní doktorka je sice usměvavá a milá, ale takový nezájem o pacienta jsem dlouho neviděl, vůbec se neptá na příznaky ani souvislosti, v zásadě jen předepisuje velmi silná antibiotika prakticky na všecko. Po přeléčení antibiotiky ani neodebrala krev ke kontrole. Má důvěra v její znalosti a schopnosti rozeznat správnou diagnózu je naprosto mizivá. Po konzultaci mých příznaků se studentkami medicíny byla moje obava potvrzena, dostal jsem naprosto zbytečné a navíc docela drahé léky. Je to typ lékaře, který "nepomůže, ale snad ani neuškodí". Z psychologického hlediska je naklánění hlavy paní doktorky pro mě příznakem vyhýbání se konfrontaci a možná i demostrací bezradnosti.
Její zdrav. sestra (rok 2007-2009) je úsečná, povýšená a arogantní, empatie velmi slabá, ale zdravotní ošetření shledávám bez výhrad.
Celkově se tento "tým" hodí jen k tomu, abych tam napochodoval a vyžádal si léky podle svého přání. Nezaznamenal jsem jakoukoliv reakci na opakovanou snahu o navázání spolupráce a poradenství k prevenci a trvalé péči o zdraví, prostě co si nezjistím sám, to se od nich nedovím.
Navíc mám podezření, že vybírají poplatek 30 Kč v rozporu s platným zněním i za úkony, které už být hrazeny nemají.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (9)
super
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
vždy spokojena. Dobrá komunikace.