Porovnejte lékaře: dermatolog Praha 2
SdíletSledovat MUDr. Šeda Ondřej
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
zdravím, doktora Šedu znám už několik let a je opravdu výborný lékař, nejen odborností, ale i přístupem k pacientům a to se týká i jeho sestřičky, vždy jsou příjemní a prima
Alena Bernardová
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Je to velice příjemný chlapík a profík. Vždy mi dokázal pomoci a poradit. Vřele doporučuji.
Souhlasím s hodnocením (8) Nesouhlasim s hodnocením (0)
zatím se nemohu vyjádřit,spíš zklamání !! Bydlíme ve spádové oblasti a dceru jsem kvůli vyrážce nechtěla uvolnovat ze školy,takže jsem uvítala, že na intrnetu má pan doktor 2x v týdnu odpolední ordinaci. Jaké bylo překvapení když v úterý 5.ledna 2010 jsme v 16.00 narazily na zavřené dveře, nikde vyvěšen důvod proč pan dotor není přítomen? ani eventuelně skutečné ordinační hodiny.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (7)
Já jsem byla s doktorem Šedou vždy spokojená. Velmi příjemný, ochotný, vždycky mi pomohl. Sestřička jedna z nejmilejších, co jsem kdy zažila. Nejlepší dermatologie. Díky němu se i přišlo na to, že jsem měla začínající melanom ze znaménka. Takže opravdu doporučuju, skvělý doktor :-)
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Vždy vše vyléčí
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Rozporuplné pocity, chodila jsem k němu s ekzémem rok, na který mi předepisoval stále nové mastičky, nezabrala ani jedna..Teprve po roce když jsem si vynutila doporučení na alergologii se ukázalo,že přičinou ekzému bylo několik alergií. Kdyby mně tam poslal hned, ušetřila bych rok času a hlavně několik set Kč za kortikoidy, a to mi hned na začátku předepsal ten nejsilnější. Dnes už vím,že ani na alergologii člověku nepomohou, protože alergie se mastičkama ani kapkami typu Zyrtec apod. léčit nedají !!! Vše pouze zmírňuje jejich příznaky. Dnes jsem už půl roku bez ekzému a alergie, pomohla mi k tomu přírodní medicína dr. Jonášedetoxikace organismu, všem doporučuji !!!!!
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (7)
Pan doktor Šeda je nejlepší dermatolog, jakého jsem zažila. Vždy najde kominaci mastiček a vodiček, které pomohou, má moc příjemné chování, je jemný a respektující. Doporučila jsem ho už několika lidem a všichni nadšeni. Pomohl mi i s věcmi, které se vlekly dlouho a nikdo jiný je nevyléčil. K jinému už bych nešla :)
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan doktor Šeda je nejlepší dermatolog, jakého jsem kdy měla.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
navštívila jsem několik kožních lékařů, kteří mě léčili několik měsíců jako ekzém, pan doktor však zjistil že se jedná o druh infekce a jeho léčba mě obtíží natrvalo zbavila. Děkuji
Jana
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Velmi rozporuplné pocity. Mě s mým kožním problémem nechal vyzkoušet několik mastí, než mě poslal na další vyšetření a následně jsem absolvoval zákrok. Doktor u zákroku mi řekl na rovinu - ale to na kožním museli vidět, že to půjde pryč. Stálo mě to balík za recepty, kde pojišťovna připlácena velké ... Přítelkyně, která dělá foto modeling, kvůli jeho experimentům proplakala řadu nocí, protože jí nebyl schopný s kožním problémem na obličeji poslat na vyšetření a experimentoval na ní jak na králíkovi. Jednou masti na promazání, jednou na odmaštění .... nakonec se jí to zlepšilo po velice drahé francouzské kosmetice s výtažkem levandule.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (4)
odborník,velmi příjemný lékař
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Pana doktora mohu jen chválit. Kdyby vztah lékař x pacient fungoval v našem zdravotnictví jako v jeho ordinaci, bylo by to vynikající.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Výborný lékař.Měla jsem problémy několik let,kdy jiný lékař(primář) mi neuměl pomoci.Zde jsem se dočkala tolik potřebné pomoci.Opět se cítím jako člověk.Před tím jsem se styděla vyjít na ulici,jak jsem měla rozbolavěný obličej.Pane doktore,díky!
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Velmi dobrý dermatolog. Rozpoznal nebezpečný melanom na kůži a odeslal mě na specializované pracoviště na Fakultní polikliniku na Karlovo nám., kde jsem po provedení dvou chirurgických zákroků v trvalé péči. Pokud by můj problém takto nevyhodnotil, dostal bych se do velmi složité životní situace. Velice mu touto cestou děkuji.