Porovnejte lékaře: plicní lékař Praha 1
SdíletSledovat MUDr. Čermáková Marie
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
ESTA CIUDAD QUE LA UNIÓN EUROPEA VA COLABORAR CON BENDICIONES PRESENTES EN VIVO
NO EL OLVIDO SINO EL RECUERDO EN TIEMPO REAL.
DIOS LES BENDIGA EN ESLOVAQUIA.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Díky za vše paní doktorko, neméně tak děkuji i sestřičce.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka Čermáková již mi několikrát pomohla z mé svízelné situace.Je velice svědomitá, příjemná,pečlivá, a spolu se sestřičkou jsou prima dvojka.
Díky paní doktorko! Marie Černegová
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pošlete mi prosím někdo e-mail na paní doktorku Čermákovou. děkuji - crazylenny@centrum.cz
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Velmi milá a ochotná paní doktorka i sestřička . Moc ráda k ní chodím.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorku jsem si vyhledal na internetu a až se mi téměř nechtělo věřit,jaké má hodnocení od pacientů.Ovšem jen do chvíle,než jsem ji navštívil,pokud může léčit už super přístup,tak jsem byl na půl zdráv ještě před zahájením léčby.Moc děkuji jak paní doktorce,tak sestřičce,jejich přístup je více než jen profesionální,kéž by vše a všude bylo tak bez chyb.Ještě jednou moc děkuji Milan Rybář
Dobry den,
k pani doktorce Cermakove jsem se dostal na doporuceni po asi dvou letech zdravotnich problemu, kdy jsem marne obihal vsechny mozne lekare, podstupoval nespocet ruznych vysetreni a vse bohuzel bez vysledku. Moje zdravotni problemy mi doslova znemoznily bezny zivot a i psychicky jsem na tom nebyl moc dobre.
Hned pri prvni navsteve u pani doktorky Cermakove me zaujalo jeji prijemne vystupovani, ktere se dnes uz opravdu jen tak nevidi a predevsim, po tomto prvnim vysetreni mela jasno o me diagnoze, ktera se opravdu po dalsich vysetrenich potvrdila. Celkove navsteva u ni byla velice prijemna, krome lekarske otazky jsme se pobavili i o beznem zivote a na zaver mi ochotne zapujcila odbornou literaturu z oblasti me diagnozy.
Po teto navsteve jsem s velice dobrym pocitem odjizdel ke svemu domovu, do Brna a v zadnem pripade jsem nelitoval 500kilometrove cesty, kterou jsem kvuli vysetreni musel absolvovat.
Dnes mam za sebou vice navstev u pani doktorky a ac zcela zdrav jeste nejsem, muj zdravotni stav se lepsi a diky profesionalite a pristupu pani doktorky jsem ziskal novou chut a silu se svymi problemy bojovat.
Timto bych chtel pani doktorce Cermakove velice podekovat a vsem pacientum poprat, at maji takove stesti jako ja a najdou lekare, ktery jim chce a dokaze pomoci tak, jako me pomohla pani doktorka Cermakova.
S pozdravem
Zdenek Hejmal, Brno
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pani doktorka i sestricka jsou velice mile damy s profesionalnim, empatickym pristupem. K tomu rychlost a odborna pece. Jednoznacne mohu doporucit.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Lékařku znám jen jako manžel její pacientky. Náš dojem je velmi kladný - je ochotná a ví, co dělá.
NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍ
Je opravdu vyborna.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
nemam slov na pani dokorku je proste nej z cele republiky!!!!!!!!!!!!!!!§
Anděl na zemi
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Vynikající lékařka, zájem a empatie, k tomu rychlost a profesionalita.
Za hodinu včetně roentgenu jsem byl kvalitně vyšetřen a medikován.
Děkuji moc!
PhDr. Milan Smutný, 30.7. 2009