Porovnejte lékaře: praktický lékař Praha 10
SdíletSledovat MUDr. Páša František
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Neznám lepšího lékaře!!!Jeho sestřička je perfektní.Dokáže si udělat v práci pořádek, tak to je to, co jiným sestrám nic neříká a proto to naše zdravotnictví tak vypadá.ONI JSOU TI NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!
Lenka Havlíková
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Vždy ví jak pomoc a poradit. Nikdy jsem u něj nezažil to co tu někteří píšou a to k doktorovy chodím již patnáct let.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
S panem doktorem Pášou jsem byla velmi spokojena. Bohužel jsem se přestěhovala a musela jsem přejít k jinému lékaři. Ale vždy byl velmi ochotný a milý, vyptával se na spoustu věcí ohledně určení diagnozy a musím říci, že to byl jeden z nejlepších doktorů, které jsem navštěvovala.
Š.Krejčíková
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
velmi dobrý lékař. jsem spokojen.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Bez komentáře - prostě doktor, jaký má být
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Neznám lepšího doktora, než je MUDr. Páša a lepší sestru, než je drobounká Martinka s úchvatným hlasem a humorem, který je mi vlastní. Pročítala jsem si uvedené příspěvky a chápu, že někomu přijde sestra hrubá a uječená, ale je to jen její nátura, která se ale za dveřmi ordinace změní v báječný pokec o tom, jak se mají děti a co je nového, její hlučnost a barva hlasu je bohužel způsobena její chronickou nemocí, což si na dveřích ordinace nikde nepřečtete.
Je s ní legrace a já jí beru takovou, jaká je, vždycky jsem se do ordinace dovolala, když ne na poprvé, tak na podruhé vždy. Nikdy nebyl problém přijít s čím koliv, do telefonu poradila, když je sestra zaneprázdněná, telefony zvedá pan doktor.
Když přijde kdokoliv z rodiny s nemocí (i bolení v krku), pan doktor nejprve udělá patřičná vyšetření,odběry,rentgeny,výtěry a až poté stanovuje diagnozu a určuje léčbu, není to tzv. ''diagnoza od stolu'' jak to mají někteří doktoři ve zvyku, anitibiotika předepisuje až, když je to nutné, přizve si vás vždy na kontrolu, aby se přesvědčil, že jste o.k. Někdy se mi stane, že jdu k němu s jedním problémem a on mi najde další. Vše mi ochotně vysvětlí a hlavně jeví zájem o to, co člověk dělá a jestli je spokojený, eventuelně přihodí svojí radu. Povídali jsme si, i když jsem byla těhotná o věcech, které mi měla sdělit gynekoložka. Mám ho strašně moc ráda, proto jsem se neodhlásila, i když jsem už 3. rokem v Brně, prostě si za ním dojedu, protože mi to stojí za to.
--------------------------------------------
Lidem bych chtěla vzkázat:
Kdyby pan doktor nebral telefony, i když má u sebe pacienta, pak by se mu asi opravdu nikdo nedovolal, a to že má 1 až 2 telefony během vyšetření jednoho pacienta svědčí o jeho vyjímečnosti. Čekací doby jsou minimální. Pana doktora jsem zažila pouze jednou jedinkrát bez nálady a nervozního a to v době chřipkové epidemie, kdy měl plnou čekárnu objednaných i neobjednaných pacientů a všichni chtěli být rychle vyšetřeni. Telefony zvonily, stále někdo klepal na dveře a pan doktor by strašně rád všem vyhověl, ale není to v jeho silách.
---------------------------------------------
Za mě pane doktore (i sestřičko) veliké DÍKY.
Dominika Fiřtíková
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Super člověk a lékař, má pochopení pro druhé, skvělý pristup, profesional. Mne pomohl. Doporucuji!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Mily, odpovedny, sikovny clovek.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Pan Mudr. Páša je citlivý clovek, snazi se vzdy pomoci, nekdy ma toho moc a nestiha, ale je na 100% spolehlivy, profesionalni, chytrý, zkušený praktik, hodnekrat pomohl mne i me rodine. Doporucuji!!!!
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Nejlepší doktor co jsem kdy měl
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Panu doktorovi snad není co vytknout, možná by mohl zvýšit agilitu. Ovšem sestra - to je síla. Člověk si v okamžiku kontaktu s ní není jist zda se neocitl v holešovické tržnici nebo v ordinaci na sidlišti Chánov. Jestli někdo sbírá kuriozity našeho zdravotnictví vřele doporučuji ke shlédnutí.
Souhlasím s hodnocením (8) Nesouhlasim s hodnocením (12)
Byl jsem u pana doktora dvakrat a uz nikdy vice. Na me zdravotni problemy rekl, ze nevi co by se dalo delat, u jineho lekare me cekaji jeste minimalne 4 vysetreni, ktere jsou k danym zdravotnim problemum potreba provest. Kdyz jsem u nej sedel v ordinaci, nejen ze u vysetreni zvedal telefony, odpovidal sestre na jeji hulakani z vedlejsi mistnosti, ale jeste ani nezavrel dvere, do kterejch sestra co chvili vletela oznamit panu doktorovi napriklad to, ze leti na obed a podobne. Citil jsem se tam hrozne, i kdyz si nemyslim, ze by pan doktor byl spatny clovek, jen bohuzel priserne chaoticky a bohuzel zanedbani lekarske pece beru od lekare jako to nejvetsi zlo!
Souhlasím s hodnocením (9) Nesouhlasim s hodnocením (13)
Velmi pečlivý a nejlepší lékař :-) Takových lékařů jako je pan doktor máme hodně málo ! Děkuji za to že jste. Sestřička na 100% moc šikovná, rychlá a bezvadná :-)
Souhlasím s hodnocením (11) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Do ordinace se nedá vůbec dovolat. Někdy je zapnut pouze záznamník, kde není ani úvodní slovo. Místo něj je slyšet bouchání razítek nejspíše na recepty... Velmi špatná komunikace.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (11)