Porovnejte lékaře: stomatolog Plzeň
SdíletSledovat MUDr. Kirinovič Igor
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Přisel mi teda dost arogantní. Už k němu nechci. Ale je to muj názor, někdo je třeba spokojenej.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan Doktor je opravdu dobrym doktorem(prosli jsme s muzem nekolikama ordinaci), jen ta hygiena. Kreslo, podlaha ciste. Vsechno ostatni zasle, bohuzel. Jinak velka spokojenost. Jen ten uklid(o co se uz asi doktor starat nemuze) V dnesni moderni dobe bysme doporucili pani na uklid.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Je to profik, doporučuji všem!!!!!!!!!!!!!!
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Spokojena cela rodina. Vyborny pristup(pochopitelne nejen!) k malym detem. Dekujem!
Souhlasím s hodnocením (9) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Pan doktor Kirinovic je lekar na svem miste. Vi co a proc dela, pacientovi vse nejdriv vysvetli a jsem s nim leta spokojeny.
Nehcapu ty zaporne komentare, nikdy jsem se s nicim takovym v jeho ordinaci nesetkal. Prahulak
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
S polovinou hodnocení musím opravdu razantně nesouhlasit... Pan doktor se jako žádný alkoholik nejeví ani nechová! Pravidelně ho potkávám v nejmenované restauraci, kde je oblíbeným, vtipným a galantním společníkem. Konzumace alkoholu odpovída kontituci 100kilogramového zdravého, sportujícího muže v nejlepších letech... Ve své ordinaci má vždy čisto a útulno. A navíc je SEXY... :-)
Souhlasím s hodnocením (22) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Prošla jsem ordinacemi několika stomatologů, pokud jde o zuby jsem velmi háklivá na kvalitu odvedené práce a s ohledem na svoji mírnou "doktoro - fóbii" i na jednání. Pan Kirinovič je specialista na svém místě, který navíc dokáže skvěle zbavit pacienta strachu. Nejen, že komentuje všechny své kroky, rizika, následky veškerých úkonů, také nikdy nemá špatnou náladu, kterou by si vybíjel na pacientech. Naopak, pan doktor je veselá kopa. Je pravdou, že jeho slovník není nejvytříbenější, ale rozhodně je mi, poté, co usednu do "mučícího křesla" příjemnější lehce vulgární vtípek, než arogantní přístup jakéhosi pablba. Od té doby, co chodím k p. Kirinovičovi, zbavila jsem se svého strachu ze zubaře!
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Pan doktor Kirinovič vás odnaučí bát se zubaře! Jeho práce je vždycky perfektní,všechno s vámi probere před zákrokem i během , a to je příjemný. Je velmi šikovný prostě na všechno. Navštěvuji jej skoro 20 let, postupně i celá moje rodina. A sestřička je taky bezva.
Best
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Tak pan Kirinovič..Je bezohledny arogantní cinik,ktery mi předepsal jen tak bezduvodne nejaky antibiotika na neco, co se neda spravit.
Není schopen poradne hovorit s pacienty.
Jeho sprosta mluva v ordinaci jeho oblibe take moc nepridava.
No proste....Nechápu jak nekdo takovy,mohl vystudovat zubařinu.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (13)
K tomuto ALKOHOLIKOVI bych v životě nestrčila ani nos. A nechápu tu jeho sestřičku, že to s ním vydrží? Jedna jedinná návštěva této ordinace a děkuji už nikdy více!!! Myslím,že v zájmu jeho pacošů (jak je pan doktor nazývá) by neškodila nějaká kontrola,při které by pan dokor dýchnul do balonku.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (12)
Velmi dobrý odborník,jezdím k němu až z Prahy,lepšího zubaře jsem nepoznal.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
MUDr. Kirinoviče mohu jen doporučit a souhlasím s názorem pana Ing. Rouse - jen nemám - zatím a doufám, že ještě hodně dlouho mít nebudu - pražádné zkušenosti s protetickými náhradami... proto se k tomuto nemohu vyjádřit.
Jinak jsem s přístupem pana doktora k pacientovi velmi spokojená a k práci taktéž nemám žádných výhrad, byť mi byla opravena pouze jedna plomba... možná je to mou zdravotní dispozicí, ale pravidelná prohlídka je pravidelná prohlídka... kde navíc oceňuji "objednávání" ze strany pana doktora. U mého předchozího stomatologa tomu tak nebylo... MUDr. Kirinoviče mohu jen doporučit.
Ochotný,příjemný,šikovný.