Porovnejte lékaře: gynekolog Plzeň
SdíletSledovat MUDr. Kalašová Šárka
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Vždy pomůže, je velmi milá, chápavá... nestresuje pacientky, jak to umí někteří kolegové a zkrátka můžu říct, že je to ženská na svém místě :-)
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Neznám lepší paní doktorku, než je Mudr. Kalašová. Chodím k ní už přes 10.let. Vždy mi se vším pomohla a poradila. Věřím jí a i všechny ženy v mém okolí, které ji také navštěvují.Vážím si jí, jak paní doktorky, tak člověka. Mám k ní absolutní důvěru. Sestřičky jsou taky senzační.Doporučuji všem :) Markéta
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Příjemná, cítím se u pí.dr. klidná, pohovoří, mohu se na ní obrátit s jakoukoliv otázkou.Odpověď nikdy neodmítne. Myslím, že je i dobrý odborník, chodím k ní velmi dlouho a měnit nechci
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Skvělý přístup a vysoká odbornost.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Bohužel tato doktorka, ač milá, příjemná, zanedbala na konci těhotenství prohlídky UZ, kdy dítě bylo špatně vyživováno placentou... Za pět minut dvanáct vše dobře dopadlo, okamžitě jsem od ní odešla.:-( Veškeré prohlídky v těhot. se sestávaly akorát hlavně u sestřiček, když jsem se jí zeptala, kolik by tak asi děcko mohlo vážit, tak mi odpověděla, že UZ není tak přesný (údajně +/- kilo) a když se na mě podívá (podotýkám přes svetr), tak to vidí tak na 3,5kg a dítě mělo při porodu necelých 2,5kg.
Když udělala špatně tripple testy, sestry ani ona nebyly schopné mi odebrat krev, proto dopadly výsledky zkresleně (z nedostatku materiálu), okamžitě mi doporučovala jedině odběr plodové vody, načež na odborném pracovišti se jen divili...
Dále již bez komentáře.:-(
Souhlasím s hodnocením (9) Nesouhlasim s hodnocením (8)
Paní doktorka je velmi citlivá, dbá i na psychickou pohodu pacientky, dobrá diagnostička. Po různých zkušenostech (vůbec ne špatných) mohu s klidným svědomím říci, že je opravdu ta nejlepší.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní Bohumilu Benešovou upřímě lituji....to jste si tedy vybrala náhradu!
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Paní doktorka Kalašová je super ženská i doktorka.Při mých zdarvotních potížích a to nejen gynekologických mi vždy poradí a dodá vysvětlení které třeba ani nesouvisí s jejím oborem.Je moc milá a nějaké hrubé vyšetření o kterém zde někteří píší jsem nikdy nezažila.Co se týká příspěvků na cokoliv lepšího než je standard je super pro každou pacientku a psát že zatím neplánuji rodinu tak vlastně ultrazvuk nepotřebuji je hodně krátkozraké.Děkuji paní doktorce i sestřičkám za jejich péči.
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Dobrý den, já jsem s paní doktorkou velice spokojená, docela mě udivuje co se zde dozvídám, špatné chování a přístup jsem od paní doktorky nikdy nezažila. Myslím, že paní doktorka má velice dobrý přístup k pacientkám, vše dokáže vysvětlit, a i moje kamarádky, které k ní chodí jsou spokojeny. Sestřičky jsou velice milé. Co se týče čekání, vždy jsem čekala max. 15 minut. Mohu jen doporučit!
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
určitě nedoporučuji ....nepatří mezi dobré gynekology
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (4)
Já jsem s paní doktorkou spokojená. Poplatek jsem odmítla zaplatit, neboť jsem usoudila,že nabízený nadstandart nevyužiji. Když se mne nabízené služby začaly týkat, zaplatila jsem. Jsem ráda, že má paní doktorka "lepší" ultrazvuk. Mohla jsem díky vyšetření "spodem" vidět tlukoucí srdíčko několikatýdenního dítěte. Kolegyně chodí jinam, musela vypít 2 litry vody a viděla maximálně dělohu. Nikdy jsem nijak dlouho na nic nečekala, protože se dopředu objednám.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Take jsem zazila velmi surove vysetreni a s vybiranim poplatku nesouhlasim, protoze privatni lekari dostavaji od pojistoven dostatek penez. Mnohem hure jsou na tom nemocnicni lekari. Navic mmi tato pani doktorka pripadala vzdycky ntrochu upatlana.
Souhlasím s hodnocením (5) Nesouhlasim s hodnocením (3)
K paní doktorce jsem chodila skoro 15 let. Dokud jsem chodila jen na preventivní prohlídky, tak mi tolik nepřišlo, že se u ní vše odvíjí jak na běžícím páse. Holt kvantita na úkor kvality. Při prvním dítěti zanedbala spoustu věcí, proto jsem se přehlásila jinam. Většina věcí se při těhotenství odehrávala u sestřiček, paní doktorka pak na mě měla jen minimum času, ve srovnání s jinými doktory, mě ani neprohlížela tak často, spíš jen od stolu pohledem. Musím říct, že opravdu tuto paní doktorku nedoporučuji.
Souhlasím s hodnocením (12) Nesouhlasim s hodnocením (3)