Porovnejte lékaře: ortoped Plzeň
SdíletSledovat MUDr. Kunc Tomáš
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
skvělý přístup - přímý - zkušený posudek - žádné ukvapené závěry - pečlivý
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Pan doktor je specialista ve svém oboru.Chodí k němu nyní celá rodina a spoluzaměstnanci. Ti, kteří věří a dodržují jeho léčebné postupy, tak si nemohou stěžovat. Bohužel ob čas pokud nejsem objednán je delší čekání na ošetření díky velkému zájmu pacientů. Sestřička je také velice příjemná a krásná. Josefj
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (3)
Specialista ve svém oboru. Vyléčil mi koleno, což MUDR.MEČÍŘ nevyléčil 2 roky - i s drahými preperáty, které mi nepomohli a byly drahé pro moji peněženku.Děkuji.
Měl jsem totožnou situaci a plně Souhlasím!
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Když jsem s ním naposledy hovořil, byl zřejmě posilněn alkoholem natolik, že nemohl smysluplně komunikovat.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (6)
Na základě této stránky jsem dala na doporučení a zkusila tohoto pana doktora. Bohužel jsem byla velmi zklamaná. Na co jsem se ho nezeptala, to mi neřekl. Jeho celkové vystupování se mi také vůbec nelíbilo. Velmi rychle mě odbyl. Vůbec ho nedoporučuji!!!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (4)
mudr.mečíř
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (2)
ÚŽASNÝ LÉKAŘ I SESTŘIČKA !!!! VŠEM MOC DOPORUČUJI !!!!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (3)
O K
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
je to prostě božan se zlatejma rukama!
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Na první pohled se může zdát jako morous, ale zdání klame. Skutečností je vysoká odbornost a lidský přístup.Do jeho ordinace jsem se dostala na doporučení spolupracovnice a vůbec nelituji. Předtím jsem chodila na Denisovo nábřeží v Plzni a byla to katastrofa! Tam již nikdy více.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Příjemný člověk, přívětivé jednání s pacientem. Velice zkušený lékař, který mi vždy velice rychle pomohl zbavit se problémů. Vřele ho doporučuji všem.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
S panem doktorem jsme moc spokojený. Je to profík,sympaták a ví co dělá. Je to lékař s velkým "L". Všem pana doktora doporučuji za celou svou rodinu.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Pana doktora navštěvuji s celou rodinou již hodně let a doposud jsem se s takovým skvělým přístupem v celém českém zdravotnictví nesetkal. Rozhodně Vám jej však nedoporučuji neboť by se mi zvýšila čekací doba.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)