Pacienti, které ošetřuji

Pavel Hranička
MUdr. Pavel Hranička

Čankovská 416/7, Karlovy Vary 360 05

• S

Naprosto fantastický lékař,,na Karlovarsku asi nebude lepší. Velmi milí vše dokonale vysvětlí no prostě vynikající a sestřička to samé. Jsem šťastný že k němu nohu docházet.

• H

Můj prakticky lékař má dovolenou a jeho zastupujícím lékařem je pan doktor Hranička. Dnes jsem ho navštívila a přestože jsem přišla hodinu před jeho ordinační dobou ....vyšetřit mě a důsledně se mi věnoval.Přišla jsem bez respirátoru (netušila jsem že je vyžadován )jen mě upozornil že příště si ho mám vzít. Musela jsem působit zmateně,měla jsem zalehlé uši od rýmy a tak jsem na to co mi říkal reagovala opožděně (a nebo vůbec)Přesto mi důkladně vysvětlit užití léků a seznámil mě s léčbou. Byla jsem mile překvapená. Děkuji

• MUdr. Pavel Hranička Jiný  •

Vynikající přístup, svědomitý a důsledný lékař. Vše “polopaticky” i odborně vysvětlí a celkově je tam milé prostředí.

• MUdr. Pavel Hranička Jiný  •

Naprosto skvělý přístup lékaře. Vřele doporučuji.

• MUdr. Pavel Hranička Jiný  •

Měl jsem štěstí na pana doktora Hraničku, jenž sloužil na pohotovosti v KV nemocnici. Velmi empatický, vše vysvětlil, nic nepodcenil. Velice děkuji za skvělý přístup a profesionalitu... Více takových doktorů...

• jiné místo Jiný  •

Vynikající lékař, přístup k pacientovi vřelí, vždy vysvětlí a pomůže. Mám jen samou dobrou zkušenost. I mému manželovi konečně domluvili léčbu kterou si nepřipouštěl. Teď je spokojený. Mnohokrát děkuji.

• V

Vynikající doktor. Ve všem pořadí. Pomuže.a vše bere z humorem. Což je u pana doktora krásná vlastnost. Díky mu za to.

• MUdr. Pavel Hranička Jiný  •

Za mě TOP lékař!! Milý, vyslechne a pomůže. Má velký přehled.
    Skvělý diagnostik!!! Mohu jen doporučit.

• B

Pan doktor Hranička sice neni můj praktik, ale měla jsem možnost, v době zástupu, u něho "pobýt". Píšu záměrně tohle slovo, protože to bylo velmi příjemné setkání s laskavým člověkem.
    Nejen skvělý a trpělivý lékař, ale výborný diagnostik.
    Diky za milé setkání.

• MUdr. Pavel Hranička Jiný  •

Velmi milý a profesionální pan doktor, který mě vyslechl a poradil s problémy. Mohu jen doporučovat, o mé zdraví se postaral skvěle. Děkuji

• jiné místo Jiný  •