Porovnejte lékaře: endokrinolog Brno
SdíletSledovat MUDr. Kremlová Daniela
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
Paní doktorka je velice příjemná a ochotná to stejné platí i o nové sestřičce ta stará byla tak npříjemná že to pomalu nezvládala vyvovažovat ani paní doktorka svoji ochotou.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Poté co konečně odešla ta nepříjemná sestra, u které všechno dlouho trvalo jsem spokojena na 100%. Nová sestřička je mnohem příjemnější a hlavně nikdy nečekám což jsem vždycky čekávala (a to dost dlouho) ať to byla krev nebo prohlídka.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (8)
S odchodem sestřičky Hanky nastaly problémy s odběrem krve. Komplikované přecházení do jiných pater mi opravdu dělá problém. Je škoda, že se tímto zhoršily služby u tak skvěle zaběhlé ambulance. Je to pro mne důvod ke změně lékaře.
Souhlasím s hodnocením (11) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Od té doby, co u paní doktorky už nepracuje sestřička,která vše perfektně organizovala a ještě lépe brala krev, se mi zdá paní doktorka silně nervosní a pod tlakem. Snad se to neprojeví na léčbě.. Endokrinologů je, bohužel, málo..
Souhlasím s hodnocením (7) Nesouhlasim s hodnocením (0)
paní doktorka i nová sestřička jsou skvělé!!!! MOc mi pomohly!
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (9)
Paní doktorka Kremlová, je příjemná, pečlivá a svědomitá a své povolání plní se vším nasazením. Také sestřička je vstřícná a krev bere na jedničku.
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Velmi príjemna lidská p. doktorka .Vše Vam vysvětlí a pomuže když je Vam nejhuř.
Sestřicka je také super!Vyborně bere krev.Je šikovná.Takovych lekařek
jak je p.doktorka Kremlova je jako Šafránu .Doporučuji.Alena pacientka spokojena
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Dvakrát jsem dostala léky, jež vyvolaly alergické reakce a stav jen zhoršily. I po dlouhé terapii nebyla tato "doktorka" schopna ničeho, než předepisování pofiderní medikace, která nikam nevedla...
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (3)
S paní doktorkou jsem velice spokojena je tak mila :-) je snad jedina doktorka ke ktere se tesim na navsetvu :-)
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)
K paní doktorce chodím již 8 od roku 2000. Jsem velice spokojený, i sestřička je velice příjemná. Doktorka využívá moderní metody léčby a ochotně vše vysvětlí.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Vážím si odborné péče a lidského přístupu paní doktorky a sestry, jsem moc spokojená, děkuji! Zdraví Dagmar
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (2)
Výborná, zodpvědná a velmi milá paní doktorka , která mě poslala na operaci se štítnou žlázou , kterou mi zachránila život. Velmi podrobně vše vysvětlí a má pěkný přístup k pacientovi. V její lékařské praxi jí dobře pomáhá sestřička, která skvěle odebírá krev.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Paní doktor Kremlová je velmi kvalitní lékař. zachránila mě život.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Velmi příjemný přístup jak lékařky tak sestry, léčím se 10let. Výsledky výborné.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (1)