Porovnejte lékaře: dermatolog Olomouc
SdíletSledovat MUDr. Kolářová Jiřina
| Název | Odpovědí | Poslední příspěvek |
|---|---|---|
| Všeobecně |
1 | 2010-07-29 16:57 | Zde můžete diskutovat na libovolné téma které se netýká hodnocení a vztahuje se k tomuto lékaři... Zobraz nejnovější příspěvek |
| Poplatky |
0 | |
| Ordinace |
0 |
Hodnocení lékařů podle kraje nebo specializace. Tip: Výsledky budou zobrazeny prostřednictvím vyhledávače, nebo seznamem možností.
PANÍ DOKTORKA JE NAPROSTO SKVĚLÁ, MILÁ A ÚŽESNÁ.
nejlepší
thumbs up
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Mám s paní doktorkou velmi dobré zkušenosti :-) Konečně jsem našla kožní lékařku na svém místě.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Mám velmi dobré zkušenosti s Mudr. Kolářovou, vřele doporučuji všem, kteří mají dermatologické problémy.
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Nemám jedinou stížnost, naopka:)
Souhlasím s hodnocením (0) Nesouhlasim s hodnocením (0)
:) Naprostá důvěra a spokojenost. Lepší výsledky jsem nikde neměla.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Z mého pohledu velmi dobrý lékař. Oceňuji jak osobní přístup k pacientovi, příjemné a milé vystupování tak samotnou léčbu. Jsem spokojený a neměnil bych.
Souhlasím s hodnocením (2) Nesouhlasim s hodnocením (3)
A copak se Vám Luďku Č. (LC) nejvíc líbilo?
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (0)
:O)
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
To, že se nechá pozvat do Egypta, by mi vadilo ze všeho nejméně! Horší je její nadřazenost - a nejhorší "léčebné úspěchy"!! Vyhnout se obloukem!
Souhlasím s hodnocením (4) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Paní doktorka má velmi nadřazené chování,léčí mezi dveřmi a nikdy jsem se u lékaře necítila tak poníženě.Nedoporučuji!!
Souhlasím s hodnocením (3) Nesouhlasim s hodnocením (1)
Doktorka je dobrá a je s ni sranda,vzdycky ma dobrou naladu,pristup k pacientum proste super. To co bylo v ceske televizi vypada divne,ale neni to nic,co by mi na ni nejak zmenilo nazor.Nakonec me hlavne zajima,ze mi vzdycyk kdyz sem mel nejakej problem pomohla.
Souhlasím s hodnocením (1) Nesouhlasim s hodnocením (0)
Korupce je v naší zemi úplně normální jev a tato lékařka jistě není jediná, kdo mu podlehl (viz zmíněný pořad ČT). Jinak je to velmi dobrá doktorka - vysvětlí, navrhne možnosti, je empatická co se týče doplatků. Mně mnohem víc vadí korupce na úřadech, Vám ne?